Štvrtok26. september 2024, meniny má Edita, zajtra Cyprián, Damián

Anthony Kiedis: Synček ho zmenil na nepoznanie

Anthony Kiedis so synčekom Everly Bearom.
Anthony Kiedis so synčekom Everly Bearom. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Rockový divoch Anthony Kiedis (45) odložil kožené nohavice a čierny mejkap a stal sa z neho starostlivý ocko. Temperamentného speváka skrotil až trojmesačný synček Everly Bear.

Otcovská úloha sa frontmanovi kapely Red Hot Chili Peppers zapáčila natoľko, že s modelkou Heather Christie chcú čo najskôr ďalšie dieťatko. „Jediné, čo si želám, sú chvíle s mojím chlapčekom,“ odpovedal Anthony časopisu People rozcítene na otázku o svojich novoročných očakávaniach.

„A takisto sa musím zlepšiť v surfovaní, podľa mňa to zo mňa robí lepšieho otca. Čím viac času strávim v oceáne, tým lepší som s ním,“ dodáva svoj vlastný recept na otcovstvo. Svojho malého medvedíka, čo v preklade znamená anglické meno Bear, plánuje úspešný hudobník školiť aj vo veciach dobrej muziky. „Určite budem doma často a veľa hrať. Myslím, že hudba, s ktorou vyrastajú, má na deti veľký vplyv. Určite však nebudem svojmu chlapčekovi nasilu vnucovať svoje umelecké názory. Ukážem mu iba celú kopu vecí, a čo si vyberie, v tom ho budem podporovať,“ vysvetľuje Anthony svoje najnovšie hudobné plány.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu