Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Supermama Lynne Spears vydáva knihu o výchove

Vydarená Rodinka: Britney Spears so synčekom, jej matka Lynne a tehotná sestra Jamie Lynn.
Vydarená Rodinka: Britney Spears so synčekom, jej matka Lynne a tehotná sestra Jamie Lynn.

KENTWOOD - Jej staršia dcéra Britney je na dne a prišla o právo starať sa o svoje dve malé deti. Lynne je s ňou rozhádaná. Jej iba 16-ročná dcéra Jamie Lynn je tehotná.

Supermama Lynne Spears (52) napriek tomu píše knihu o tom, ako vychovávala dve nedospelé hviezdy šoubiznisu. Jamie Lynn je v treťom mesiaci, podľa niektorých zdrojov je však jej tehotenstvo v pokročilejšom štádiu a porodiť by mala už začiatkom jari. Šokujúca správa o tehotnej tínedžerke Lynn, ktorá vystupuje v populárnej televíznej šou pre deti, vzbudila pochybnosti, či pripravovaná kniha pod názvom „Mamička v šoubiznise: Skutočný príbeh o sláve a rodine vo svete bulváru“ má vôbec vyjsť. Kresťanské vydavateľstvo, ktoré knihu pripravuje, však oznámilo, že kniha do šrotu nepôjde.

„Pamäti pani Spearsovej umožnia nahliadnuť do opravdivého sveta slávy a svetového úspechu, vrátane ceny, ktorú za to treba zaplatiť,“ povedal za vydavateľa Thomasa Nelsona jeho hovorca. „Svetu posadnutému chybnými hodnotami ponúkne nápravu. Veríme v spasenie a stojíme pri Lynne a jej rodine v týchto neľahkých chvíľach,“ dodáva zástupca vydavateľa.

Vydavateľ zrejme počíta práve s tým, že po knihe čitatelia siahnu práve preto, aby sa dozvedeli, aké hodnoty ponúka podnikavá mamička, ktorá svoju staršiu dcérku nemilosrdne sotila do šoubiznisu a rovnako začína obchodovať aj s mladšou Lynn -práve ona totiž podľa amerických médií zavolala dobre platiacemu časopisu OK!, ktorý za práva na prvé fotky jej ešte nenarodeného vnúčaťa zaplatil rovný milión dolárov...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu