Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Britney chce otestovať vlasy svojich synov na prítomnosť marihuany

Britney so synom Prestonom Zobraziť galériu (11)
Britney so synom Prestonom (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Synovia Britney Spears podstúpia test na prítomnosť marihuany v ich vlasoch. Speváčka o to požiadala súd, pretože je presvedčená, že otec Kevin Federline v prítomnosti detí fajčí trávu.

Vedci sú schopní odhaliť aj minimálne množstvo THC z vlasov Seana Prestona a Jaydena Jamesa. Ak sa im to podarí, boj o opatrovníctvo synov sa vyostrí.

Spearsová však podľa mnohých posudkov nie je schopná deti vychovávať, takže ak súd dokáže, že Federline alebo ktokoľvek z jeho okolia pred chlapcami marihuanu fajčí, zrejme oboch synov prevezme sociálka.

„Britney verí, že Kevin fajčí trávu pred ich deťmi. Hovorí, že to cítila z vlasov oboch chlapcov a z ich oblečenia, keď ich navštívila,“ prezradil zdroj magazínu US Weekly.

„Požiadala súdom povereného kontrolóra a svojich právnikov, či by mohli dokázať, že boli deti v prostredí, kde sa užívali drogy,“ dodala Spearsovej kamarátka.

„Vo väčšine prípadov kalifornskí sudcovia nenariadia test vlasov u detí, ak neexistuje svedectvo tretej strany, že rodičia vystavujú dieťa marihuane. Inak by totiž soudca potreboval súhlas oboch rodičov,“ tvrdí Evan Sussman, odborník na rodinné právo.

„Kevin fajčí veľa trávy. Ale nikdy nie pred svojimi deťmi,“ povedal pre US Weekly kamarát exmanžela popovej princeznej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu