Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Sestra Britney Spears svoje nenarodené dieťa predala za milión dolárov

Jamie Lynn Spears s priateľom Zobraziť galériu (6)
Jamie Lynn Spears s priateľom

LOS ANGELES – Šesťnásťročná Jamie Lynn Spears, sestra popovej hviezdy Britney Spears, sa prejavila ako zdatné, komerčne uvažujúce dievča.

Zo svojho neplnoletého tehotenstva totiž dokázala urobiť tak ohromnú bulvárnu senzáciu, že sa teraz časopisy predbiehajú v tom, kto bude mať právo ako prvý vydať fotografie jej dieťaťa po pôrode. Víťazom sa stal magazín OK!, ktorý Jamie Lynn ponúkol rovný milión dolárov.

Mladšia sestra Britney si na svojom nenarodenom potomkovi dokázala zarobiť v prepočte asi dvadsať miliónov korún. A to za jedinú fotku bábätka po pôrode. Pravda, do celej akcie sa značne vložila aj matka Jamie Lynn, ktorá kontrakt na milión dolárov osobne dohovárala. A bola to takisto ona, kto svoju staršiu dcéru Britney tlačila od detstva do showbizu.

„Zavolala im tento týždeň, keď sa dozvedela o Jamienom tehotenstve. Požiadala ich, aby z toho vynechali Britney, pretože je to celé iba o Jamie Lynn. Verila, že to urobila spôsobom, ktorý bude k jej dcére vľúdny. Za to Lynne a Jamie nechceli peniaze, ale podpísali zmluvu na milión dolárov za prvé fotky dieťaťa, keď sa narodí," prezradil na matku Lynne Spears nemenovaný zdroj.

Jamie Lynn Spears by podľa oficiálneho prehlásenia byť v dvanástom týždni tehotenstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu