Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Prichytený Kramár: My iba bývame v jednom vchode!

Stretnutie Maroša Kramára a tmavovlásky bolo podľa herca pracovné. Zobraziť galériu (4)
Stretnutie Maroša Kramára a tmavovlásky bolo podľa herca pracovné.

BRATISLAVA/PRAHA - Po tom, čo český denník Šíp minulý týždeň odfotil Maroša Kramára (48), ako si okolo polnoci vedie do svojho pražského bytu atraktívnu brunetku, rozvíril sa okolo herca a jeho manželstva vír pochybností.

Pár dní po všetkom prehovoril samotný Kramár. Ten akúkoľvek bokovku popiera. Pre fotografie, ktoré naznačujú všeličo, má jednoznačné vysvetlenie.

Rozladený Maroš Kramár začína svoje vysvetľovanie okolo pikantných záberov najskôr ironicky: „Nemám sa k čomu vyjadrovať, lebo to o ničom nehovorí. Viem, vy ste len chceli informovať národ...“ Po tomto úvode sa však dozvedáme to, čo zrejme ako vysvetlenie nočného stretnutia podal herec aj doma v Bratislave: „Je to kolegyňa z Letiska - zo štábu. Bolo to normálne stretnutie, vy nechodíte na obedy alebo na večere?“

O tom, že na nočnom stretnutí v pizzerii Buon Giorno sa zúčastnila produkčná zo seriálu Letisko, informoval Nový Čas hneď v prvý deň. Zaujímavejšie na získaných fotografiách je však spoločný odchod dvojice do bytu na Poľskej ulici. Herec má však vysvetlenie aj pre toto. Ako tvrdí, v tom baraku býva strašne veľa ľudí. „To ma môžu odfotiť každý deň s niekým iným, ako vchádzam alebo vychádzam z domu.“ Na otázku, či dáma z fotografie skutočne býva v rovnakom vchode, Kramár odpovedá: „Áno, ale to už nikoho nezaujíma - to sa nikto nepýta. Dementi je v týchto prípadoch už úplne zbytočné. “

Rozladený herec nezabudne doplniť, že „dotyčná má z toho tiež problémy“. Hercova manželka Nataša Nikitinová, ktorá sa v tom čase zdržiavala aj s dvoma deťmi v Bratislave, ako prvá potvrdila, že manželovi dôveruje a o jeho vernosti nepochybuje. „Určite nie, nemáme žiadnu krízu,“ rázne poprela akékoľvek dohady.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu