Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Semifinalista Michal Chrenko: Tragická smrť otca!

Michal má hudbu v krvi. Chce pokračovať v tom, čo jeho otec vo svojej hudobnej kariére nestihol. Zobraziť galériu (2)
Michal má hudbu v krvi. Chce pokračovať v tom, čo jeho otec vo svojej hudobnej kariére nestihol.

BRATISLAVA - Je skromný, utiahnutý, ale spievanie má v krvi! A to doslova! Semifinalista SuperStar Michal Chrenko (17) z Vrábeľ ho totiž zdedil po otcovi Petrovi, ktorý pred pätnástimi rokmi tragicky zahynul.

Aj napriek tomu, že si ho Michal pamätá len z maminho rozprávania, je rozhodnutý ísť v jeho šľapajach. „Bol to skvelý spevák, ktorý žil len pre hudbu,“ tvrdí v otvorenej spovedi mladý talent.

„Keď som mal dva roky, môj ocino tragicky zahynul. Pracoval ako elektrikár a práve to sa mu stalo osudným,“ spomína Michal, ktorý si otca pamätá len z fotiek a z maminho rozprávania. Mladý spevák tvrdí, že je možno aj lepšie, že odišiel tak dávno, lebo ak by sa to malo stať teraz, len tak ľahko by sa s tým nevyrovnal. „Ocino bol skvelý spevák, mal kapelu, ktorá bola jeho život. Keby sa mu to nestalo, myslím, že v živote by toho veľa dosiahol,“ myslí si Michal, ktorý hudobný talent zdedil práve po otcovi.

„Michalov otec Peter spieval v kapele Kvety a hral na gitare. Bol to výborný chlapec a s manželkou Renátou tvorili šťastný pár. No osud im bohužiaľ neprial,“ spomína na šťastné časy rodinná priateľka Ivana.

Michala vychovávala jeho mama sama. „Aj napriek tomu, že som vyrastal bez otca, mama sa o mňa starala veľmi dobre. Nepociťoval som to, že sme sami, vychovala ma tak, akoby som mal oboch rodičov,“ tvrdí skromný tínedžer, ktorý oceňuje matkinu starostlivosť. „Celých trinásť rokov sme boli sami a myslím si, že je to preto, lebo ocina veľmi ľúbila.“ Pani Renáta si však pred štyrmi rokmi našla priateľa a už má s ním aj druhého syna, ktorého má Michal veľmi rád. „Je to môj nevlastný brat, ale beriem ho ako vlastného.“

Aj napriek tomu, že o otca prišiel ako dvojročný, tvrdí, že naňho nikdy nezabudne. Matkinho priateľa má síce veľmi rád, ale ako náhradného otca ho nevníma. „Beriem ho skôr ako kamaráta, lebo otca som mal a budem mať len jedného. Celý život žil len pre hudbu, ja to mám tiež v krvi a preto chcem pokračovať v tom, čo tu ocino nestihol.“

Semifinalista Michal Chrenko: Tragická
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)


Michalov otec Peter nešťastne zahynul pred 15 rokmi.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu