Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Sklenaříkovej mama: Podozrivý útok!

Pani Zlatica útok z júla neoznámila.
Pani Zlatica útok z júla neoznámila.

BANSKÁ BYSTRICA - Mama slávnej topmodelky Adriany Sklenaříkovej Zlatica (57) absolvovala v utorok náročnú operáciu hlavy, pri ktorej jej odstránili krvné zrazeniny.

Podľa nej k zraneniam prišla pri útoku, ktorý sa odohral 2. júla. Novému Času sa však podarilo zistiť, že matka slávnej dcéry oznámila celý útok polícii až dva týždne po incidente. Na čo pani Zlatica čakala a čo sa v skutočnosti odohralo v osudný deň?

Adrianina matka leží v súčasnosti na neurochirurgii v Banskej Bystrici. Matka známej modelky Adriany (37) tvrdí, že ju 2. júla prepadol neznámy páchateľ a udrel do hlavy. Peniaze z peňaženky jej však nezobral. Polícia v tejto veci zatiaľ nekoná, lebo Zlatica Sklenaříková si presne nepamätá, kde na ňu zaútočili, ani čas útoku a dokonca nevie, či bol útočníkom muž, alebo žena. „Pani Sklenaříková volala 17. júla na číslo 158 a o deň neskôr sa stretla s príslušníkmi polície. Polícia začala prípad riešiť ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. V súčasnosti je prípad uložený a polícia v ňom začne konať, keď sa objavia nové skutočnosti,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Slávna dcéra sa za matkou vo vážnom stave evidentne neponáhľa. „Adriana sa za ňou zatiaľ nechystá, pretože má pracovné povinnosti. Ale telefonuje si s mamou,“ povedal manažér modelky Miro Šimonič. Ako dodal, ak aj Adriana príde na Slovensko, bude to súkromne a nikto o tom nebude vedieť.

NAHNEVANÁ TOPMODELKA

BANSKÁ BYSTRICA - Pár týždňov po údajnom útoku na Adrianinu matku sa Nový Čas pokúsil odfotiť topmodelku s jej rodinou na terase hotela, kde popíjali kávu. O incidente jej mamy v tom čase nikto netušil. Adriana s manželom však na novinárov reagovali agresívne. „Neopovážte sa robiť tie po....é fotky!“ kričal Christian a pýtal si od nášho fotografa aparát. Ako sme sa dozvedeli, nahnevaní boli aj vtedy, keď si ich chceli na pamiatku odfotiť náhodní turisti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu