Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Rozboril: Bolestné pre exmanželku - 4,5 milióna!

Moderátor Vilo Rozboril sa vrátil do domu v Podunajských Biskupiciach, ktorý bol postavený pred 4 rokmi. Zobraziť galériu (20)
Moderátor Vilo Rozboril sa vrátil do domu v Podunajských Biskupiciach, ktorý bol postavený pred 4 rokmi. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tri roky po rozvode došlo na delenie majetku! A bolo to naozaj kruté! Markizácky moderátor Vilo Rozboril (40) si musel poriadne prevetrať vrecká, aby uspokojil nároky svojej exmanželky Kataríny (44).

Podľa zistení Nového Času jej za odchod z ich útulného bratislavského domčeka ponúkol veľkorysé „bolestné“ - 4,5 milióna korún!

Vilo Rozboril už opäť obýva rodinný dom v bratislavských Podunajských Biskupiciach, ktorý začal stavať pred štyrmi rokmi pre svoju vtedajšiu manželku Katarínu a dcéru Katku. Ani vízia spoločného domova však nedokázala udržať rodinu pokope a Rozborilovci sa do roka rozviedli. Odvtedy žil úspešný moderátor v prenajatých bytoch. Až donedávna!

O návrate staronového domáceho pána do útulného hniezdočka svedčia fotografie, ktoré zachytávajú Rozborila, ako vynáša pred dom kontajner so smeťami a následne opúšťa svoju „pevnosť“ na čiernom Hyundai Santa Fe. „Áno, už zasa žijem v Podunajských Biskupiciach,“ potvrdil Vilo svoj comeback, no odmietol prezradiť, s akou sumou opúšťala spoločný domov Katarína.

Hodnota obydlia broskyňovej farby, ku ktorému patrí aj väčší pozemok s garážou, sa v období, keď ho manželia stavali, pohybovala okolo piatich miliónov korún. Dnes je to už dvojnásobok! Podľa platných zákonov sa musel Rozboril podeliť s exmanželkou fifty-fifty. A tak siahol poriadne hlboko do vrecka.

„Vilo bol ku Katke naozaj veľkorysý. Dostala od neho 4,5 milióna,“ povedal dôverný priateľ bývalých manželov. Podľa zistení Nového Času Rozborilova „ex“ už niekoľkomiliónové odškodné šikovne investovala do vlastného bývania - kúpila si v Bratislave trojizbový byt v novostavbe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu