Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Rozboril odkopol milenku!

Toto je už minulosť. Známy moderátor sa už s Petrou rozišiel. Zobraziť galériu (12)
Toto je už minulosť. Známy moderátor sa už s Petrou rozišiel.

BRATISLAVA - Všetko malo prebehnúť tak, aby sa o tom nikto nedozvedel. V tichosti a bez škandálov. A takmer sa im to podarilo!

Nový Čas sa o krachu mileneckého vzťahu Vila Rozborila (39) a jeho o pätnásť rokov mladšej priateľky Petry Kelbelovej predsa len dozvedel. Ich láska trvala vyše dvoch rokov. A teraz je všetkému koniec!

„Áno, s Petrou sme sa rozišli, ale viac to nebudem komentovať,“ potvrdil Rozboril exkluzívne pre Nový Čas. Jeho exmilenka sa k tejto téme vyjadriť odmietla a včerajšok prežila za múrmi svojho košického bytu, kam sa len nedávno nadobro odsťahovala od moderátora.

V čase, keď sa Vilo zahľadel do Petry, bol ešte ženatý. Ich zakázanú lásku sa im darilo tajiť až dovtedy, kým ich v januári 2005 fotoreportér Nového Času nenachytal na romantickej dovolenke v Egypte. Po návrate na Slovensko sa Rozboril rozviedol s manželkou Katarínou (42), s ktorou bol už vtedy zosobášený po druhý raz. Vzťahu zaľúbencov nič nebránilo. A predsa prišiel koniec. Nečakaný a bolestivý. Zrejme preto sa ani jednému o rozchode nechce hovoriť. Dvojročné spolunažívanie v Rozborilovom bratislavskom byte sa skončilo za záhadných okolností.

Čo bolo príčinou ich odlúčenia? „Pätnásťročný vekový rozdiel sa musí niekedy prejaviť,“ usúdil Rozborilov kolega. Ten si tiež myslí, že svoje zohrali aj rozdielne názory a záujmy. „Každý žil v inom svete a Petra nebola medializáciou ich v zťahu nadšená,“ poznamenal náš zdroj. Podľa zistení Nového Času ich partnerské problémy trvali už dlhšie. Postupné ochladzovanie vzťahov nakoniec vyriešila 24-ročná bruneta, keď si zbalila kufre a odsťahovala sa späť do Košíc. „Viete čo, nechajte to tak! Nehnevajte sa, nemám záujem o tom rozprávať,“ podráždene reagovala včera Kelbelová na otázky Nového Času. Petra je už druhá žena, ktorú Rozboril poslal k vode. Pred niekoľkými rokmi prežíval románik s modelkou Silviou Horváthovou (24), kvôli ktorej utiekol od manželky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu