Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Prekvapenie pre Vila: Príde o VILOmeniny!

Vilo Rozboril je profík, zatiaľ to zvláda.
Vilo Rozboril je profík, zatiaľ to zvláda.

BRATISLAVA - Vychytený moderátor Vilo Rozboril (40) je na roztrhanie.

Teraz si zasadol naraz na dve stoličky, a to sa zvykne vypomstiť. Kým niektorí moderátori majú problém niekde si aspoň „ťuknúť“, Vilo moderuje naraz úspešnú tanečnú šou Bailando a zároveň dlhoročnú záležitosť VILOmeniny. Hrozí však, že práve VILOmeniny bude musieť kvôli Bailandu Markíza načas odstaviť. Oddaní diváci akčnej reality súťaže majú hlavu v smútku.

VILOmeniny sú ojedinelým zjavom na slovenských obrazovkách a pre Vila Rozborila sú už šesť rokov srdcovou záležitosťou. Do zabehaného systému nakrúcania náhle vtrhol víchor Bailando, ktorý Vila úplne pohlcuje. Vyčerpávajúce nedeľné vysielania tanečnej šou trvajú do neskorých nočných hodín a po nich skúsený moderátor vyráža na dynamické nakrúcania VILOmenín. Tie si vyžadujú celého človeka a odohrávajú sa často v extrémnych podmienkach.

Zdroj z Markízy Novému Času potvrdil, že televízia zvažuje na čas, kým bude na obrazovkách Bailando, VILOmeniny prerušiť. Možno by došlo aj k úplnému zrušeniu relácie, o ktorej si v Markíze nie sú istí, či ešte vie ponúknuť niečo nové.

Vilo sám priznáva, že je toho na neho veľa: „Skutočne mi teraz výroba VILOmenín vyšla tak, že hneď po Bailande, kde moderujem do noci, vyrážam skoro ráno na ďalšie nakrúcanie. Je mi jasné, že VILOmeniny sa budú musieť pripravovať v iný deň. Len dúfam, že to vydržím a nebude to vidieť na výsledku.“ O tom, že by mu VILOmeniny na čas zrušili, moderátor zatiaľ nepočul a mieni robiť do roztrhania tela, len aby divákom priniesol oba obľúbené programy. „Som nastavený na potreby televízie, proste so mnou rátajú. Jasné, že oddych je dobrá vec, ale divák je u mňa na prvom mieste,“ odhodlane dodal profesionálny moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu