Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Muž nainštaloval do bytu kameru, našiel šokujúce VIDEO: Pozrite, čo jeho manželka stvárala, keď nebol doma!

(Zdroj: X/PicturesFoIder)

USA – Na sociálnej sieti X sa objavilo video, ktoré zachytáva manželku nemenovaného muža. Ten bez jej vedomia nainštaloval do obývačky bezpečnostnú kameru. To, čo na záberoch neskôr našiel, ho šokovalo.

Video zachytáva ženu, ako trávi čas so štyrmi rôznymi mužmi. Každý deň, keď je jej manžel preč, pozýva k sebe domov rôznych mužov. „Manžel skryl kameru v obývačke, keď bol v práci a našiel toto,“ informuje popis videa, ktoré získalo 2,9 milióna videní. Mnohí používatelia zdieľali svoje reakcie v sekcii komentárov. Zatiaľ čo niektorí ľudia kritizovali správanie manželky a označili za hanebné priviesť iných mužov do svojho domu v neprítomnosti manžela, iní ju bránili a tvrdili, že žena jednoducho trávi čas s inými mužmi. Niektorí používatelia sa rozhodli zosmiešniť situáciu pomocou smejúcich sa emotikonov.

V súvisiacom prípade z apríla 2024 bol policajný dôstojník v Južnej Karolíne Ryan Terrell degradovaný po tom, čo zneužil mestské bezpečnostné kamery na špehovanie svojej manželky. Podľa správy WCSC Terrell priznal, že používal bezpečnostné kamery na sledovanie svojej manželky, ktorú podozrieval z nevery. Spočiatku tvrdil, že sa obával o jej bezpečnosť, no neskôr sa ukázalo, že mal iné úmysly. Terrellovo sledovanie odhalilo stretnutia jeho manželky so seržantom. Ďalšie vyšetrovanie odhalilo, že Terrell použil sledovací systém viackrát, vrátane troch ďalších príležitostí.

Pred vyšetrovaním bol Terrell poručík zodpovedný za dohľad nad systémom Verkada v rámci technologickej jednotky oddelenia. Po odhalení bol degradovaný, bola mu uložená šesťmesačná skúšobná doba a zároveň prišiel o prístup k systému sledovania bezpečnostných kamier, informoval denník New York Post.

Viac o téme: Skrytá kameraNevera Manželka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu