Nedeľa13. október 2024, meniny má Koloman, zajtra Boris

Žena odhalila priateľovu neveru, rozhodla sa pre tvrdú pomstu: Jeho šéfovi poslala... Okamžitá výpoveď!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PEKING – Istá žena nechala vyhodiť svojho bývalého priateľa z práce po tom, ako zistila, že ju podvádza. So svojou takmer šesťdesiatstranovou prezentáciou v PowerPointe, ktorá odhalila všetky mimo manželské aféry, sa podelila aj na sociálnych sieťach. Súbor si pozrelo cez viac ako 300 miliónov divákov.

Žena začala chodiť s mužom menom Shi v októbri 2023 a o rok neskôr zistila, že ju celý čas klamal a podvádzal, informoval portál South China Morning Post. Podľa dôkazov, ktoré zhromaždila v prezentácii, si mal vymeniť romantické správy s viac ako 300 ženami, s ktorými sa zoznámil prostredníctvom zoznamovacích aplikácii. Prezentácia s 58 stranami, ktorá sa dostala aj na čínsku sociálnu sieť Weibo, obsahuje fotografie Shiových sexuálnych stretnutí s niektorými ženami, ktoré mal označené rôznymi skratkami. Od marca mal údajne navštíviť až deväť sexuálnych pracovníčok a minúť na ne okolo 2 500 až 5 000 jüanov (313 až 627 eur). 

Prezentácia sa nakoniec dostala až k mužovmu šéfovi, ktorý sa rozhodol ukončiť jeho pracovnú pozíciu stážistu v China Merchants Bank v Shenzhene. Jeho bývala partnerka sa rozhodla ešte viac pritvrdiť. Shiho obvinila z prostitúcie, ktorá je v Číne nezákonná. Podľa čínskeho zákona o trestoch pre verejnú bezpečnosť môžu tí, ktorí predávajú alebo nabádajú na sex, čeliť až 15-dňovému zadržaniu a pokute do výšky 5 000 jüanov (672 eur). Situácia ale naberala stále viac a viac na obrátkach. Shi sa pokúsil kontaktovať svoju priateľku a následne inicioval stretnutie. Poprosil ju o druhú šancu a podarilo sa mu ju získať späť. Žena ho vzala na milosť najmä kvôli jeho rodičom, no o tri mesiace neskôr zistila, že ju Shi opäť podviedol. 

Vtedy sa rozhodla vyhotoviť prezentáciu, aby sa pomstila. Poškodenie Shiovej povesti by sa mohlo považovať za nezákonné, pretože ženino konanie by mohlo byť v rozpore s čínskym zákonom o ochrane osobných údajov (PIPL). Zákon definuje osobné informácie ako akýkoľvek typ informácií, ktoré sa týkajú osôb, ktoré z nich možno identifikovať, s výnimkou anonymizovaných údajov. Zákon PIPL neuvádza konkrétne príklady toho, aké typy údajov predstavujú osobné informácie, čo znamená, že sa dajú prispôsobiť jednotlivým situáciám. 

Žena odhalila priateľovu neveru,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na Tiktoku sa rozprúdila horlivá diskusia o podobných prípadoch nevery. V júni minulého roka istá používateľka TikToku nahrala video ženatého muža, ktorý počas štvorhodinového letu podvádzal svoju manželku s inou ženou, informoval denník New York Post. „On a Katy sa stretli v letiskovom bare a odvtedy sa od seba neodtrhli. Presvedčil ju, aby si k nemu prisadla a  mohli popíjať,“ vysvetlila TikTokerka Caroline Renedová, ktorá dvojicu videla počas letu United Airlines z Houstonu do New Yorku. „Nevedela by som, že je ženatý, keby nemal na ruke obrúčku,“ povedala. Z dôverného zdroja vyplynulo, že muž sa volá Lynn Bryan Stacy a má doma manželku a dve deti. 

Viac o téme: PrezentáciaVýpoveďNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu