Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Nechutný prípad z MHD: Muž sa obtieral o mladistvé dievčatá s pohlavným údom FOTO Polícia po ňom pátra!

Muž obťažoval dievčatá v MHD
Muž obťažoval dievčatá v MHD (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Neznámy muž počas septembra obťažoval v bratislavskej mestskej hromadnej doprave mladistvé dievčatá. Policajti objasňujú okolnosti tohto pokračovacieho trestného činu výtržníctva a obracajú sa na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Doposiaľ neznámy muž mal v rôznych dňoch mesiaca september 2024 nastúpiť do prostriedkov mestskej hromadnej dopravy, pristúpiť k poškodeným mladistvým dievčatám, počas jazdy mal vytiahnuť pohlavný úd a s ním sa následne o dievčatá mal obtierať," priblížil Szeiff. Dodal, že týmto konaním sa dopustil v zmysle zákona verejného pohoršenia, ktoré bolo spáchané na chránených osobách.

aktuálne video

Muž obťažoval dievčatá v mestskej hromadnej doprave, pátra po ňom polícia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti v tejto súvislosti pátrajú po totožnosti muža na záberoch, ktoré zverejnili na sociálnej sieti. Muž by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení vyšetrovania. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu môžu ľudia oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: ObťažovanieDievčatáMestská hromadná doprava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu