Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

VIDEO Polícii sa naskytol bizarný pohľad: Ruský turista (26) chcel znásilniť kravu, všetko sa ale zvrtlo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SURAT THANI – Thajskí policajti boli svedkami bizarného javu. Očití svedkovia ich privolali k nahému mužovi, ktorého údajne napadla krava. Ako sa ukázalo, išlo o ruského turistu, ktorý sa pravdepodobne pokúsil zviera znásilniť.

Dvadsaťšesťročný Evgenii Kuvshinov sa údajne vo štvrtok 15. augusta popoludní vyzliekol a prikročil k samcovi býka. Potom sa zameral na samicu priviazanú k drevenému plotu na poli v Surat Thani na juhu Thajska. Turista sa údajne pokúsil na kravu nasadnúť, ale tá zareagovala prudko – pritlačila ho k zemi a začala napádať rohami. Znepokojení boli aj miestni obyvatelia, ktorí mali podozrenie, že sa Rus chystá urobiť niečo zlé. Keď ho videli nahého, zavolali políciu. Počuli aj jeho volanie o pomoc, no museli počkať na príchod policajtov. Šokujúce zábery ukazujú Kuvšinova ležiaceho na zemi bez akéhokoľvek oblečenia, ako naňho útočí hnedá krava. 

Na miesto dorazila polícia a záchranári, ktorí Rusa odniesli na nosidlách. Odviezli ho do nemocnice Bannaderm, kde mu ošetrili rany na zadku a odreniny po celom tele. Zdravotník z nadácie Ban Na Doem, ktorý ošetroval Kuvšinova, uviedol, že majú podozrenie, že turista sa pokúšal o sex s kravou. „V jeho aute sme našli marihuanu, takže možno bol pod vplyvom drogy. Podľa toho, ako sme ho našli, jeho konanie naznačuje, že sa snažil s kravou urobiť niečo nechutné – mať sex,“ uviedol, informuje denník Daily Mail.

Policajný poručík Thongchai Chaikit z policajnej stanice Ban Na Doem Kuvshinov uviedol, že dostali hlásenie o „potýčke“ cudzieho muža s kravou. Policajt uviedol, že krava na podozrivého zaútočila, keď sa ju snažil chytiť za hlavu a mal šťastie, že ho prišiel zachrániť záchranný tím. Policajný poručík Chaikit dodal: „Keď sme prišli na miesto činu, podozrivého napadla krava. Svedkovia uviedli, že najprv išiel k samcovi, potom k samici a snažil sa na ňu vyliezť. Je možné, že sa pokúšal s kravou o sexuálny akt, ale nevieme to povedať s istotou. Na mieste sme nenašli žiadny ejakulát. Z muža nebol cítiť alkohol. V jeho aute bola marihuana a roztrhaný pas.“

Podľa poručíka mal muž poranený zadok, no v nemocnici ho lekári kvôli jeho správaniu nechceli prijať. Aktuálne je zadržaný na policajnej stanici. „Teraz čakáme na vyjadrenie turistickej a imigračnej polície, potom sa môže začať vyšetrovanie,“ dodal Chaikit.

Viac o téme: KravaSexTuristaNapadnutieThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu