Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

VIDEO Bitka o svadobnú kyticu sa vymkla spod kontroly: Ženy sa váľali po zemi, svadobčania nevedeli, kam pozerať!

(Zdroj: X/TMZ)

SARAJEVO – Svadba by mala byť najkrajším dňom v živote mladomanželov, no niekedy očakávania nevyjdú podľa plánu. Len chvíľu po tom, čo si zaľúbenci povedali svoje „áno“, sa strhla obrovská bitka o kyticu.

Po stáročia sa na svadbách hádže svadobná kytica. Tradícia, ktorá vznikla v Spojenom kráľovstve v 19. storočí, hovorí, že dáma, ktorej pristane kvet do rúk, sa krátko nato vydá, informuje portál Delamere Manor. Aby sa predišlo svadobnému faux pass, niektoré novomanželky si vopred vyberú slobodnú ženu, ktorej chcú odovzdať túto vytúženú štafetu. Nedávno sa udial prípad, kedy nevesta Chloe Roninsonová darovala svadobnú kyticu svojej mame, ktorej priateľ okamžite pokľakol a požiadal ju o ruku, informoval denník New York Post. Nie všetci muži sú ale zástancami tohto rituálu. 

Jeden hosť sa na svadbe v Millbrooku celkom vyfarbil. Po tom ako jeho priateľka chytila kyticu, opustil miesto konania svadby, čím dokázal, že na manželstvo ešte nebol pripravený. O nezabudnuteľný zážitok sa ale postarali aj hostia na bosnianskej svadbe, ktorí dali jasne najavo, že nie sú pripravení len na manželstvo, ale že sú pripravení doslova oň bojovať. Ako dokazuje video publikované na sociálnej sieti X, jedna žena chytila kyticu, ďalšie dve sa chytili ružovkastého aranžmánu. Nasledovalo preťahovanie, v dôsledku ktorého trojica skončila na zemi. 

Boj o kyticu sa zmenil na neľútostný zápas. „Tieto ženy by na olympiáde vyhrali medaily v zápasení,“ zažartoval jeden z komentujúcich, ktorý bol ohromený ich bezohľadnou divokosťou. „Keby som bol chlap na tej svadbe, tak by som sa potichu vytratil z miestnosti,“ posmieval sa jeden z kritikov. „Aké patetické ženské,“ odvrkol ďalší. „Ale som zvedavý, ako sa to skončilo, kto nakoniec vyhral a ako po tom všetkom slečny vyzerali,“ dodal iný komentujúci.

Viac o téme: SvadbaSvadobná kytica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu