Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Mal to byť najkrajší deň v ich živote! Svadba sa razom zmenila na hrôzu: Prišli k autu a... Čakal ich ŠOK

undefined
undefined (Zdroj: Getty Images/Tom Merton, FB/HAKA)

ZLATÉ MORVACE - Pre Filipa a Katku to mal byť najkrajší deň v ich živote. Namiesto užívania si svadobnej noci však museli riešiť zlodeja, ktorý z auta ukradol všetky dary.

Katka a Filip sa tešili na svoj veľký deň. V sobotu 28.9. 2024 si konečne povedali svoje áno. Ani vo sne by ich však nepadlo, že to, čo malo byť pre nich najkrajším dňom v živote, sa razom premení na hrôzu. 

Svadobčania si auto zaparkovali v Zlatých Moravciach na súkromnom parkovisku hotela Eminent. V aute si nechali všetky svadobné dary, aby ich nemuseli večer premiestňovať. Ani vo sne by ich však nenapadlo, čo sa stane. "Tento človek sa vlámal do svadobného auta a odniesol si všetky dary. Keďže sa na to prišlo pár minút po tom, ako to urobil, efektívne zničil svadbu a tým pádom nie len, že ukradol veľkú sumu, ale okradol moju ženu o jej deň," poznamenal nahnevaný Filip.

Za dolapenie zlodeja a jeho identifikáciu ponúka aj odmenu. "Ponúkam odmenu hocikomu, kto pomôže pri identifikácii tohoto človeka. Pri niektorých záberoch to vyzerá, že kríval na ľavú nohu. Po tom ako v kríkoch roztrhal obálky, si v kľude odkráčal na koncert skupiny Hex na námestí. Za každú informáciu budem veľmi vďačný," dodal rozhnevaný ženích.

Viac o téme: SvadbaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu