Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

VIDEO Ľudia krútia hlavami nad dievčinou v posilňovni: Chcela si zacvičiť, namiesto toho... Uf, to je trapas!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Hovorí sa, že opatrnosti nie je nikdy dosť. To platí nielen pri šoférovaní či manipulácii s krehkými predmetmi, ale aj v posilňovni. Túto cennú lekciu si nedávno zopakovala žena, ktorá nedopatrením spôsobila incident v posilňovni plnej ľudí. Používatelia sociálnych sietí krútia hlavami.

Na sociálnych sieťach koluje video z posilňovne, na ktorom je vidieť, ako žena dvíha závažia z činky a odkladá ich na zem. Spravila však nováčikovskú chybu a najprv odstránila všetky závažia na jednej strane činky. Fyzikálne zákony urobili svoje a tyč sa prevrátila na stranu, kde boli ešte všetky závažia. To sa stalo práve vtedy, keď sa ďalší cvičiaci ohýbal. Tyč ho zasiahla do hlavy, no nie je známe, aké zranenia utrpel ani to, kde presne sa incident odohral.

Posts from the maybemaybemaybe
community on Reddit

Video vyvolalo množstvo reakcií na sociálnych sieťach. Jeden z používateľov sociálnej siete Reddit písal: „Nikdy nedvíhaj viac ako dve závažia na jednej strane.“ Ďalší uviedol: „Neverím, že dvíha toľko závaží a nepozná základné pravidlo zdvíhania váhy.“ Tretí sa pridal: „Medzi hlúposťou a lenivosťou je rozdiel a ona je oboje.“ Štvrtý komentujúci dodal: „Zdá sa, že nikdy nevidela hojdačku“.

Viac o téme: PosilňovňaČinkaZávažie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu