Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Let ako z nočnej mory: Muž zostal vyše hodiny uväznený na toalete v lietadle! Odkaz od letušky ho dostal

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOMBAJ – Skončiť uväznený na toalete v lietadle je nočnou morou mnohých cestujúcich. Jeden z nich ju prežil na vlastnej koži. Po tom, čo vošiel na toaletu, si nevedel otvoriť dvere. Pochopiteľne, cestujúci podľahol panike. Upokojil ho až odkaz od letušky.

Krátko po tom, ako začiatkom tohto roka nemenovaný cestujúci odletel z letiska v indickom Bombaji, zostal uväznený na toalete lietadla. Jediným šťastím bolo, že let SG-268 spoločnosti SpiceJet trval len niečo vyše hodiny. Cestujúci odišiel na toaletu hneď, ako to bolo možné. Potom sa však nemohol dostať z toalety, pretože si nevedel neotvoriť dvere. Nízkonákladová letecká spoločnosť vo svojom vyhlásení podľa portálu Indian Express uviedla: „Cestujúci bol uviaznutý na toalete približne hodinu.“ Posádka a mnohí ďalší ľudia na palube sa pokúšali muža vyslobodiť, ale nič nepomáhalo. 

 

Passenger trapped in airplane bathroom for entire flight gets note from attendant: ‘Sir, we tried our best’ Continue Reading Below first comment👇👇

Posted by Dream Magazine on Thursday, January 25, 2024

Znamenalo to, že cestujúci uviazol na toalete počas pristávania komerčného lietadla na medzinárodnom letisku Kempegowda. Muž bol pochopiteľne z celej situácie vydesený, a tak sa letuška rozhodla pod dvere vsunúť lístok a tým ho upokojiť. Netrvalo dlho a odkaz sa stal virálnym na sociálnych sieťach. Letuška mužovi napísala: „Pane, snažili sme sa zo všetkých síl otvoriť dvere, ale nepodarilo sa nám to. Nepodliehajte panike. O niekoľko minút pristávame, takže, prosím, zatvorte veko toalety, sadnite si naň a zabezpečte sa. Hneď, ako sa otvoria hlavné dvere, príde inžinier. Nepodliehajte panike.“ 

A presne to sa stalo, keď lietadlo pristálo. Do lietadla prišli dvaja inžinieri a vylomili dvere. Mužovi bola poskytnutá okamžitá lekárska pomoc. Keďže príbeh cestujúceho sa dostal na titulné strany svetových novín, letecká spoločnosť mu vrátila peniaze v plnej výške. „Spoločnosť SpiceJet vyjadruje poľutovanie a ospravedlňuje sa za nepríjemnosti,“ uvádza sa vo vyhlásení spoločnosti SpiceJet. „Cestujúcemu bude vrátená plná suma,“ dodali predstavitelia spoločnosti.

Viac o téme: ToaletaLietadloPasažierOdkazLetuškaLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu