Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

102-ročná Britka pózovala nahá pre kalendár, aby podporila futbalistov!

LONDÝN – Nie je veľa žien, ktoré by sa vo vysokom veku dali fotiť nahé. Medzi tie, ktoré sa nezdráhajú odhaliť svoje telo aj pokročilom veku však patrí britská dáma Nora Hardwicková. Má 102 rokov a ochotne pózovala pre charitatívny kalendár. Jej telo bude zdobiť stránku pripadajúcu na november. Výťažok z predaja kalendára poputuje na účet jej obľúbeného futbalového tímu.

Seniorka pózovala fotografovi za barom pohostinstva Erwine Way v Ancasteri. V malej anglickej obci majú futbalisti nedostatok financií, preto sa ich spoluobčianka a fanúšička Nora rozhodla priložiť svoje telo k dielu a pomôcť klubu získať nejaké libry.

„Na ramená mi dali kúsok ružovej látky, ale v mojom veku jednoducho nemám telo modelky, aby ho mohli odkryť celé. Všetko bolo urobené veľmi vkusne. Myslím si, že ma o to požiadali, pretože som najstaršia osoba v našej dedine a som tým nadšená, lebo je to charita. Je to skutočne zábavné,“ povedala viac ako storočná modelka.

V projekte svoju matku podporovali aj všetky tri deti, Maureen (82), Janice (74) a Robert (64). V obci Ancaster žije Nora Hardwicková od roku 1933. Tridsaťpäť rokov tu roznášala poštu, na zaslúžený odpočinok išla až vo veku 72 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu