Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Neznalá Američanka: Päť hodín pred pôrodom zistila, že je tehotná!

Amanda so svojou dcérkou
Amanda so svojou dcérkou (Zdroj: wsmv.com)

NASHVILLE - Amanda Prenticová z Tennessee mala už dlhší čas zdravotné problémy a keď sa nedávno ešte zhoršili, previezli ju do nemocnice. Po dvoch dňoch sa prebrala z bezvedomia a lekári jej povedali, že je v pokročilom stupni tehotenstva.

Päť hodín nato Američanka porodila zdravú dcéru Allie McKinley Rose. "Nikdy som necítila, že by sa dieťa vo mne hýbalo. Ani oblečenie som nepotrebovala väčšie," čuduje sa čerstvá matka Amanda, ktorá tvrdí, že sa u nej okrem opuchov nôh a členkov neprejavili žiadne tehotenské príznaky.

Mladá žena sa spolu so svojím manželom Billom pokúšala o dieťa štyri roky. Všetky snahy ale boli márne, pár preto začal uvažovať o adopcii. Keď sa u Amandy 23. apríla objavili silné kontrakcie a nevysvetliteľný tlak v celom tele, vôbec jej nenapadlo, že je tehotná.

"Len niekoľko hodín pred pôrodom nám lekári oznámili, že čakáme dieťa. Bola to strašne krátka doba, ostatní rodičia majú na prípravu osem alebo deväť mesiacov," povedal otec dievčatka Bill Prentice.

Manželia od narodenia dcérky neustále prijímajú gratulácie od prekvapených príbuzných a známych. Ešte stále nemôžu uveriť tomu, že sa im po dlhých rokoch konečne splnil sen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu