Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Vojna svetov sa začala

Hlavnou hviezdou Vojny svetov je Tom Cruise. Zobraziť galériu (3)
Hlavnou hviezdou Vojny svetov je Tom Cruise.

LONDÝN - Jeden z najočakávanejších filmov roka mal včera premiéru v Londýne. A Vojna svetov tam odštartovala naozaj originálne. Vojnou hlavnej hviezdy Toma Cruisa (42) s novinármi. Tí totiž filmovú megahviezdu ponížili priamo na červenom koberci.

Tom si svoj večer v Londýne naozaj užíval. Všetkým navôkol rozdával autogramy a po boku mal svoju snúbenicu Katie Holmes. Jeho perfektný svet sa však začal rúcať, keď si z neho vystrelil novinár z britskej televíznej stanice Channel 4. Ten sa totiž tváril, že chce s Tomom urobiť rozhovor. Tom sa s ním začal rozprávať, ale uprostred vety dostal z falošného mikrofónu vodnú sprchu priamo do tváre. "To je neuveriteľne sprosté. Dávam vám interview a vy urobíte toto?! Ste blbec... blbec. Ste fakt blbec," povedal "vtipným" novinárom rozhorčený Tom.

Proti výtržníkom okamžite zasiahli policajti, ktorí novinára a jeho troch kolegov zatkli. Všetci boli neskôr prepustení na kauciu. Vedenie televízie Channel 4 sa bránilo tým, že vtip namierený proti Tomovi je súčasťou novej komediálnej šou. Jedno je však isté. Ani takýto malý incident Vojnu svetov na jej ceste za úspechom nezastaví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu