Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Škandál počas návštevy kráľa Charlesa: VIDEO Erotická modelka sa na návšteve panovníka odhalila! TAKTO zareagoval

Blonde Gigi chcela upútať pozornosť kráľa Charlesa. Zobraziť galériu (2)
Blonde Gigi chcela upútať pozornosť kráľa Charlesa. (Zdroj: Instagram/blondegigii, profimedia.sk)

SYDNEY - Kráľ Charles je momentálne so svojou manželkou Camillou v Austrálii. Počas návštevy Sydney sa náhle stala bizarná príhoda s erotickou modelkou. Čo sa stalo?

Prekvapenie pre kráľa Charlesa (75) a manželku Camillu (76)! Počas vystúpenia v austrálskom meste Sydney chcela erotická modelka Blonde Gigi (22) upútať pozornosť. K tomu zvolila pomerne nezvyčajné opatrenie. Zastaviť ju napokon dokázala až ochranka kráľovského páru.

Škandál počas návštevy kráľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Erotická modelka sa odhalila pred kráľom Charlesom: Ochranka reagovala rýchlo

Ako uvádzajú britské médiá, 22-ročná žena stála niekoľko hodín v rade na stretnutie s kráľom Charlesom. Ten počas svojej cesty do Austrálie a Samoy navštívil operu v Sydney. Keď bola Blonde Gigi blízko kráľovskej rodiny, situácia nabrala bizarný spád. Namiesto toho, aby 75-ročnému mužovi podala ruku, rozopla si sako. 

Pod tým sa objavil len závan ničoho – OnlyFans modelka mala na sebe len úsporný vrchný diel bikín. To určite nebol pohľad pre kráľa Spojeného kráľovstva. Bezpečnostní pracovníci Charlesa a Camilly rýchlo zareagovali a odviedli oboch mimo dohľadu.

Pre Gigi však táto akcia očividne nebola dostatočná. Hoci bola teraz mimo dosahu kráľa, mala pre neho ešte malý odkaz. Modelka vytiahla tabuľku, na ktorej bolo napísané nasledujúce ponúknutie: 'Charles, opäť môžu byť tri osoby vo vašom manželstve...' Krátko na to musela opustiť areál.

Týmito slovami narážala 22-ročná na aféru medzi kráľom Charlesom a Camillou. Kráľ a jeho terajšia manželka totiž začali spolu flirtovať už v čase, keď bol 75-ročný Charles ešte ženatý so zosnulou Lady Dianou.

„‚Bezočivé‘ a ‚neúctivé‘: Kráľ Charles si nič nevšimol

V Sydney sa svedkovia pohoršovali a považovali modelku za ‚bezočivú‘ alebo ‚neúctivú‘, ako citujú britské médiá. Pre monarchu to bola náročná situácia. Ako zareagoval na akciu OnlyFans modelky? Veľmi jednoducho – nič z toho všetkého si  nevšimol. Skôr než mohol Blonde Gigi v odvážnom oblečení vôbec uvidieť, jeho bezpečnostný personál ho odviedol iným smerom.

Kráľ Charles už má s takýmito udalosťami skúsenosti. V auguste 2023 sa pred zámkom Windsor, sídlom kráľovského páru, vyzliekla tiež jedna erotická modelka."

Viac o téme: Kráľ CharlesErotická modelkaBlonde Gigi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu