Utorok29. október 2024, meniny má Klára, Kiara, zajtra Šimon, Simon, Simona

Fanúšikovia v šoku: Sexi Corinna (28) odchádza z OnlyFans do dôchodku! Zarobila si tam milióny

Corinna Kopf odchádza z OnlyFans. Zobraziť galériu (2)
Corinna Kopf odchádza z OnlyFans. (Zdroj: instagram.com/corinnakopf)

NEW YORK - Je krásna, mladá a neuveriteľne bohatá: Corinna Kopf si vyslúžila vďaka OnlyFans celé bohatstvo. Len za prvých 48 hodín na erotickej platforme pred tromi rokmi údajne Američanka s nemeckými koreňmi zhrabla štyri milióny dolárov.

Povráva sa, že odvtedy na účet krásky mesačne prúdilo od 680 000 do 2,3 milióna dolárov. Doteraz sa vyzbieralo okolo 67 miliónov dolárov (okolo 62 miliónov eur).

archívne video

Kronerová o SEXE vo vyššom veku: Z odpovede onemela aj Adela! (Zdroj: STVR)

Ale teraz prišiel pre jej fanúšikov šok: Zrazu z jej kanálov sociálnych médií zmizol odkaz na Kopfovej profil OnlyFans. Jej profil je stále online na erotickej platforme, ale v poslednej dobe nebol nahratý žiadny nový obsah, uvádzajú noviny „Bild“.

Kopf chce skončiť

Kráska teraz na sociálnych sieťach vysvetlila, v čom spočíva jej abstinencia od OnlyFans. "Neznášam byť na stránke a to, ako ma vnímajú ostatní. Ešte som sa z tejto stránky úplne nestiahla, ale v priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov sa od nej chcem pomaly vzdialiť. Už nejaký čas o tom vediem vnútorný boj a je čas sa od toho pomaly dištancovať."

Corinna Kopf odštartovala svoju kariéru v roku 2018 na platforme Twitch, kde nechala svojich fanúšikov sledovať, ako hrá počítačové hry. Blondínka sa rýchlo stala obľúbenkyňou fanúšikov a tiež zbierala čoraz viac sledovateľov na OnlyFans.

Fanúšikovia v šoku: Sexi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: instagram/corinnakopf)

Fanúšikovia dúfajú v sexi príspevky

O peniaze sa Američanka s nemeckými starými rodičmi už nemusí starať. Práve naopak. V súčasnosti vedie skutočne luxusný život, lieta po svete a zbiera dizajnérske kabelky ako iní zbierajú poštové známky.

A Corinna Kopf, ktorá má menej ako 30 rokov, teraz krok za krokom odchádza z OnlyFans do "dôchodku". Na veľké zdesenie jej fanúšikov, ktorí dúfajú, že kráska aspoň na Instagram zverejní jednu-dve sexi fotky. 

Viac o téme: OnlyFansCorinna Kopf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu