Sobota19. október 2024, meniny má Kristián, zajtra Vendelín

Príbeh 15-ročnej Liny má žiaľ tragický koniec: FOTO Vyšetrovatelia našli jej telo v potoku pod násypom!

Telo 15-ročnej Liny polícia objavila po neuveriteľných trinástich mesiacoch, agresor spáchal samovraždu
Telo 15-ročnej Liny polícia objavila po neuveriteľných trinástich mesiacoch, agresor spáchal samovraždu (Zdroj: X/@LaFrancedabord6)

STRASBOURG – Polícia pátrala po 15-ročnej Line z Alsaska vo Francúzsku od 23. septembra minulého roku. Po dievčati sa zľahla zem a vyšetrovatelia a príbuzní už strácali akúkoľvek nádej. Po neuveriteľných trinástich mesiacoch prišiel ale ten najhorší záver. Jej pozostatky našli v potoku pod násypom.

Lina sa stratila 23. septembra 2023 po ceste na železničnú stanicu Saint-Blaise-la-Roche. Rozlúsknutie prípadu prišlo až po 13 mesiacoch s tragickým koncom. Jej telo ležalo asi 400 km od miesta, kde ju videli naposledy. Podľa vyšetrovania je z jej vraždy podozrivý Samuel G.T., ktorý pred pár mesiacmi spáchal samovraždu. S podozrivým sa Lina mala zoznámiť práve v deň jej zmiznutia a muž ju mal následne uniesť, informuje nemecký denník Bild.

Nočná naháňačka v Bratislave: Nadrogovaný vodič unikal pred políciou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Keď ju začala rodina a polícia hľadať, podozrivý mal údajne unikať na ukradnutom aute s nemeckou poznávacou značkou a podľa zistení polície sa krátko pred jej zmiznutím mal v miestach, kde zmizla aj pohybovať. Na konci júla polícia našla ukradnuté auto, v ktorom sa mala nachádzať DNA mladej Liny a dva dlhšie povrazy, ktorými mala byť Lina v aute spútaná.

A hoci sa polícia snažila útočníka vystopovať, Samuel do väzenia nepôjde. Ku koncu mesiaca júl spáchal samovraždu, krátko po tom, čo polícia v kufri auta objavila stopy DNA a jej tašku. Rodina a príbuzní mladučkej Liny sú z prípadu otrasení. Podozrivý mal byť pred spáchaním skutku niekoľkokrát hospitalizovaný na psychiatrii a na súd, ktorý sa mal konať 22.júla sa už nedostavil.

Viac o téme: VraždaFrancúzskoLinaKrimiAlsasko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu