Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Poľka (30) si prešla PEKLOM: Život v STODOLE, znásilňovanie a týranie! Keď porodila, dieťa išlo na adopciu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HLOHOV – Mladá Poľka strávila niekoľko rokov doslova v zajatí. Psychicky chorý partner ju držal v stodole, kde si s ňou robil, čo chcel. Zarážajúce bolo, že pozemok patril jeho rodičom, ktorí tam s ním bývali. Údajne nepočuli nič, čo by nasvedčovalo tomu, že ich syn sa dopúšťa páchania trestného činu a o mladej žene tiež nič nevedeli.

Život Malgorzaty (30) sa zmenil na horor po tom, ako sa dala dokopy s istým Mateuszom (35). Poľský portál My Glogow informuje, že sa spoznali na zoznamke. Po istom čase sa presťahovala k jeho rodičom, kde býval aj on. Vtedy ale začala skutočná tyrania. Partner presunul Malgorzatu do stodoly, kde ju zavrel a navštevoval len on sám. 

Posledná kvapka 

Mladá Poľka prežila v stodole v krutých podmienkach neuveriteľné štyri dlhé roky. Partner chodil za ňou, týral ju a znásilňoval. Dokonca, keď otehotnela, išli spolu na kliniku do Nowej Sóli, kde dali dieťa na adopciu. Malgorzata sa nikomu nesťažovala, pretože sa bála, že ju partner zbije. Súhlasila so všetkým, čo chcel. 

V priebehu štyroch rokov sa pokúšala niekoľkokrát utiecť. Skončilo to zlomenou rukou alebo nohou. Len pred rokom ju prijali na pohotovosti a zoperovali jej poškodený (natrhnutý) konečník. Posledná kvapka pretiekla, keď jej tyranský partner vykĺbil rameno. Následne, keď už vyzerala, že od bolesti každú chvíľu odpadne, odviezol ju dňa 27. augusta do nemocnice v Hlohove. Tam sa Malgorzata prvýkrát niekomu vyrozprávala. Sama povedala, že ďalšiu možnosť už možno mať nikdy nebude.

"Nedokázala som splniť jeho sexuálne túžby. V poslednej dobe sa to stávalo dosť často. Potom ma zbil, alebo mi nedal najesť. Viac jedla som dostala len vtedy, ak videl, že som už veľmi slabá a bolel ma hrudník. Asi sa bál, že zomriem. Obviňoval ma zo svojej bezmocnosti. Vopchal mi do úst baterku a natrhol mi ústa," povedala s tým, že všetko čo hovorí, je pravda. 

Rodičia o ničom nevedeli

Zarážajúce na celom incidente je to, že rodičia tyrana Mateusza údajne o ničom nevedeli. Bývali pritom v dome vzdialenom len pár desiatok metrov od stodoly, kde väznil Malgorzatu. "Nič sme nepočuli ani nevideli," vyjadrila sa matka tyrana. 

Najbližší susedia boli po prevalení incidentu tiež šokovaní. Je totiž možné, že miestnosť mohla byť zvnútra odhlučnená. Obyvatelia mesta Hlohov vedeli o Mateuszovi len málo. Ľuďom sa údajne vyhýbal, bol nezamestnaný a závislý na rodičoch.  V súčasnej dobe sa nachádza za mrežami.  

Viac o téme: DieťaTýranieAdopciaZnásilňovaniePoľskoKrimiHlohow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu