Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Veľká NEHODA v centre Prahy: Policajti počas zásahu ČELNE VRAZILI do osobného vozidla! Mladé dievča neprežilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA – Policajná naháňačka ulicami Prahy skončila srdcervúcou tragickou udalosťou. Policajná hliadka sa snažila v centre mesta dolapiť vodiča upraveného vozidla, no muži zákona sa sami dostali do obrovských problémov. Čelne sa zrazili s osobným autom, pričom jedna osoba neprežila.

V noci na piatok 13. septembra sa v centre Prahy odohrala vážna dopravná nehoda. Na križovatke ulíc Sokolská a Wenzingova narazili do seba policajné auto a vozidlo bežnej premávky. Policajná hliadka v tom čase naháňala špeciálne upravené autá, ktorých vodiči porušovali dopravné predpisy.

Nedalo sa jej už pomôcť

K incidentu došlo v čase prenasledovania pod zapnutými majákmi. Záchranári uviedli, že mladé dievča bolo zaklinené a po ich príchode jej už nebilo srdce. Snažili sa ju oživovať vyše 30 minút, bohužiaľ nakoniec zomrela. Na mieste ošetrili aj troch mužov vo veku 20 a 40 rokov a dvadsaťročnú ženu. Všetci skončili v nemocnici.

"Služobné vozidlo sa stretlo s civilným autom, v ktorom následne zomrela spolujazdkyňa. Všetci zranení skončili v nemocnici," povedal pre Novinky.cz policajný hovorca Jan Daněk. Vozidlo, do ktorého policajti čelne narazili, pritom so zásahom nesúviselo. 

"Je nám veľmi ľúto tejto tragédie a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Zraneným prajeme rýchle a úplné uzdravenie," doplnil hovorca.

Vyšetrujú aj policajtov

Okolnosti nehody a mieru zavinenia budú preverovať kriminalisti aj pracovníci Generálnej inšpekcie bezpečnostných zborov. Tá okrem iného v súčasnosti preveruje aj podozrenie z trestných činov u príslušníkov bezpečnostných zborov.
 

Viac o téme: Tuning TragédiaSmrťDopravná nehodaCivilistiPrahaČRKrimiPolicie České republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu