Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Nočná naháňačka mala vážnu dohru! Vodič s autom skončil v priekope na streche

Nočná naháňačka skončila nehodou
Nočná naháňačka skončila nehodou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

VRÁDIŠTE - Vodič osobného automobilu unikal počas štvrtkovej noci pred policajnou hliadkou z obce Vrádište smerom na Kúty v Senickom okrese. Policajti sa ho pokúsili zastaviť svetelným a zvukovým signálom, mal totiž ohroziť pri vychádzaní z bočnej ulice iné auto. Počas úniku pravdepodobne nezvládol riadenie, prešiel do protismeru, s vozidlom sa viackrát prevrátil a skončil na streche v priekope. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Vozidlo prenasledovali tri policajné hliadky. Muž po nehode vystúpil z auta a rozbehol sa do lesa. "Po pár metroch ho policajti dostihli a nasadili mu putá. Pri zabezpečovaní vozidla hasičmi bol navyše v havarovanom vozidle spozorovaný svetelný maják," priblížili policajti s tým, že 36-ročného muža umiestnili do cely policajného zaistenia. Mal zákaz šoférovania.

archívne video

Policajná naháňačka cez tri štáty: Muž bránil spolujazdcovi odísť z vozidla, následne narazil do stĺpa (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Muža obvinili pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. "V zmysle zákona mu môže hroziť trest odňatia slobody až na dva roky. Prípad policajti riešia v takzvanom superrýchlom konaní," dodali.

Viac o téme: PriekopaNaháňačkaPolícia Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu