Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Nové zistenia v sexuálnej kauze z Česka: Temné informácie o zneužitom mužovi! Sám mal spáchať otrasné veci

Smetiar Ilustračné foto
Smetiar Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ - Plzenskí kriminalisti sa zaoberajú mimoriadne zvláštnym prípadom, v ktorom Miroslav D. (24) vystupuje ako obeť aj páchateľ. Podľa polície mal Miroslava D. sexuálne zneužívať jeho kolega v smetiarskom aute, no zároveň je sám Miroslav D. podozrivý z útoku a znásilnenia dvoch žien.

Incidenty, ktoré sa odohrali začiatkom júla na známej plzenskej trase Kilometrovka, sú predmetom vyšetrovania. Miroslav D., ktorý pracuje ako závozník v smetiarskom aute, najprv oslovil jednu zo žien s návrhom na sex. Keď začala kričať, udrel ju do hlavy a utiekol. Druhú ženu však už napadol a znásilnil.

„Policajný komisár ho obvinil zo spáchania zvlášť závažného zločinu znásilnenia a ťažkého ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Sudca podozrivého umiestnil do väzby,“ uviedla pre novinky.cz policajná hovorkyňa Michaela Raindlová. Miroslavovi D. teraz hrozí až 10 rokov väzenia.

V tomto prípade bude Miroslav D. čeliť obvineniam, ale zároveň sa na súde objaví aj ako obeť. Podľa dostupných informácií ho mal v smetiarskom vozidle dlhodobo sexuálne zneužívať jeho kolega (52). Tento kolega údajne od Miroslava vyžadoval nechutné sexuálne praktiky, ktorým sa mladík nedokázal ubrániť, najmä kvôli fyzickej prevahe násilníka. „Ten chlapec sa ho bál. Aj keď sa snažil brániť, proti viac než 110-kilovému násilníkovi nemal šancu,“ uvádzajú novinky.cz.

Viac o téme: ZnásilnenieSmetiariPlzeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu