Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

AKTUÁLNE Vražda Slováka vo Viedni: Nové detaily o čine! Podozrivého zadržali, TÚTO zbraň použil

(Zdroj: Getty Images)

VIEDEŇ - Kauza okolo Slováka (†24), ktorého pred vyše týždňom našla mŕtveho v posteli jeho partnerka v rovnakom veku, bola najskôr záhadou. Nebolo totiž jasné, či mladík zomrel pri nehode, alebo bol zabitý. 

Pitva zistila, že poškodený zomrel na následky zranení. Pri veľmi prudkej hádke vraj muža udrel fľašou po hlave 24-ročný známy. To vraj vyplynulo z hádky, podozrivý uviedol, že ho hostiteľ urazil, a preto došlo k hádke. Poškodený na následky zranení zomrel.

Podľa policajnej hovorkyne Barbary Gassovej bola hádka zrejme výsledkom alkoholom prešpikovanej noci medzi slovenskými občanmi. Dvaja odporcovia sa vraj navzájom masívne urážali, čo sa zrejme týkalo aj pôvodu jedného z nich. Ale o tom neboli žiadne podrobnosti.

Cyklista narazil do zaparkovaného auta na rovnej ceste (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Slovák bol v ten deň vo svojom byte so svojou partnerkou a párom (obaja majú tiež 24 rokov). Medzi majiteľom bytu a známym došlo k hádke. Podozrivého zatkli a podľa polície sa priznal. Pre podozrenie z úmyselného ublíženia na zdraví s následkom smrti bol na príkaz prokurátora prevezený do ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

Partnerka zalarmovala záchranný tím v nedeľu večer. Záchranná služba už len skonštatovala, že jej priateľ je mŕtvy. Pitva odhalila, že príčinou smrti mladíka bolo zranenie hlavy.

Viac o téme: ViedeňSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu