Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Policajti neverili vlastným očiam: NESKUTOČNÉ, čo stváral motorkár na diaľnici! Všetko zachytilo VIDEO

(Zdroj: Repro foto Facebook/Policie České republiky)

ROUSÍNOV - Českí policajti neverili vlastným očiam. Na diaľnici D1 spozorovali vodičku, ktorá počas šoférovania telefonovala a ani si nevšimla, že okolo nej prechádza policajná hliadka. Najväčší šok však prišiel potom. Na diaľnici jazdil motorkár, pričom ani jednou rukou nedržal riadenie. Oboma rukami sa totiž venoval telefónu.

Ťažko uveriteľný hazard vodičov minulý týždeň prekvapil českých diaľničných policajtov z Ivanovíc na Hané. Tým zostal rozum stáť nad konaním muža za riadidlami na diaľnici D1 blízko Rousínova. "Motorkár totiž vo vysokej rýchlosti držal oboma rukami mobilný telefón, pričom vôbec nesledoval prevádzku pred sebou. Dostal tučnú pokutu, napriek tomu ale mohol ešte hovoriť o šťastí," píše česká polícia s tým, že svojim ohrozoval nielen svoje zdravie. 

Neuveriteľný hazard na diaľnici! Motorkár držal počas jazdy oboma rukami mobil (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

Ako telefonovanie počas jazdy môže vodiča pripraviť o pozornosť, by mohla rozprávať aj mladá vodička, ktorú rovnaká hliadka zastavila len o pár minút skôr. "Žena s mobilom pri uchu si totiž vôbec nevšimla diaľničnú hliadku, ktorá ju dlhú dobu nakrúcala. Nereagovala dokonca ani na rozsvietené majáky. Až nakoniec zapnutá siréna vodičku konečne upozornila na prítomnosť policajtov," opisuje polícia. Tá opakovane upozorňuje, že nehody spojené s nepozornosťou vodiča majú veľmi vysokú závažnosť. 

Viac o téme: ČeskoMotorkárDiaľnica D1Rousínov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu