Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Ako sa TOTO mohlo stať? Matka s dcérami zomreli pri čistení upchatého záchoda

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - Tragická nehoda v Thajsku: Tri ženy zomreli pri čistení upchatej toalety.

V Thajsku zomreli tri ženy, keď sa pokúšali upchať upchaté záchodové potrubie. 60-ročná žena a jej 34- a 25-ročné dcéry použili kyselinu sírovú a lúh sodný - smrteľnú zmes, uviedla polícia. K nehode došlo v pondelok v provincii Chon Buri juhovýchodne od Bangkoku.

archívne video

Muž sa vozil po Malackách, nafúkal takmer 5 promile (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Rodina použila nepovolený produkt kyseliny sírovej v miestnosti, ktorá bola len 1,20 široká a 2,50 metra dlhá a mala len malý vetrací otvor, citovali noviny Bangkok Post Traironga Phiwpana z policajného forenzného oddelenia. Spolu s lúhom sodným vznikali toxické výpary.

Polícia varuje obyvateľov

Je pravdepodobné, že Thajčanky použili zmes látok, ktoré vytvárajú toxické výpary.  "Je pravdepodobnejšie, že thajské úrady mali na mysli kyselinu sírovú a chlórnan sodný, keď ich zmiešate, dostanete plynný chlór a pri čistení sa často stávajú nehody," povedal reportér.

Obete našli bez života až o nejaký čas neskôr. Ústa mali plné slín a končeky prstov a pery tmavozelené. Jedna zo žien už bola mŕtva, ďalšie dve neskôr v nemocnici vyhlásili za mŕtve. Polícia začala vyšetrovanie a vydala dôrazné varovanie verejnosti pred použitím nebezpečnej chemickej zmesi.

Viac o téme: ThajskoČistenie toalety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu