Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

STRAŠNÁ SMRŤ: VIDEO Muž začal horieť počas GRILOVANIA! Zabilo ho však niečo iné

Mladý Turek začal horieť počas grilovania.
Mladý Turek začal horieť počas grilovania. (Zdroj: X/Gülbahar ARSLAN/Tiktok Hizbullah İmamoğlu)

ANKARA – Pokojný deň v kruhu priateľov sa zmenil na boj o život. Chlapík, ktorý sa rozhodol v ten deň grilovať, ešte netušil, že robí poslednú vec v živote. Počas grilovania začal horieť aj on. Tragédia však prišla po tom, ako sa ho podarilo uhasiť.

Grilovanie môže byť niekedy aj životu nebezpečné. Dôkazom toho je aj desivá situácia z tureckej obce Hasanoğlan Faith v provincii Ankary. Turecký Hürriyet informuje, že miestny obyvateľ Turan Yapici sa rozhodol začiatkom augusta vo večerných hodinách grilovať v jednej z väčších záhrad, ktorú sám prevádzkuje pre rôzne podujatia. Namiesto pokojného večera však nastal boj o život. 

Desivý záber

Turan sa počas grilovania mal nešťastne poliať olejom. Ten sa po kontakte s rozpáleným grilom vznietil a chytil aj jeho. Celý incident navyše zachytila aj priemyselná kamera, ktorá bola umiestnená priamo nad grilom.

Turanovi začalo horieť celé telo. Nestratil však duchaprítomnosť a ihneď si vyzliekol tričko. Horeli mu však aj nohavice. Najprv začal utekať po záhrade. Keď sa zvalil do trávy, kamaráti, ktorí boli v tom čase nablízku, mu pomohli nohavice vyzliecť. Jeden z nich sa rozbehol k neďalekej studni a vodou napokon nohavice uhasil.

Po uhasení prišla tragédia

I keď sa na prvý pohľad zdalo, že Turana sa podarilo zachrániť, všetko bolo nakoniec inak. Po tomto strašnom incidente skončil s viacerými popáleninami na rôznych častiach tela. Kamaráti mu privolali záchranku, aby nedostal na poškodenej koži infekciu. K ošetreniu v nemocnici však už neprišlo. Turan zomrel ešte v sanitke. Ako príčinu doktori určili infarkt po desivom zážitku. Prípad už prevzala polícia, pričom sa vyšetrujú všetky okolnosti tejto tragédie. 

Turan Yapıcı pôsobil ako člen predstavenstva Úverového a záručného družstva živnostníkov a remeselníkov (TESKOMB). V okrese Elmadağ pracoval dlhé roky na riešení a podpore finančných problémov.

"Sme hlboko zarmútení stratou nášho cenného člena Turana Yapıcıho. Nech sa Boh nad ním zmiluje. Celej jeho rodine a známym vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uvádza TESKOMB. 

Viac o téme: GrilovanieTragédiaOheňSmrťInfarktTureckoAnkaraHasanoğlan Faith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu