Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Ďalší tragický prípad horúčav a zabudnutého dieťaťa: Malú Agnes (†1) nechal otec v aute, našli ju až kolegovia!

Parkovisko pred firmou, kde otec zabudol malú Agnes
Parkovisko pred firmou, kde otec zabudol malú Agnes (Zdroj: X/@zazoomblog)

BENÁTKY – Ďalšia obrovská tragédia a srdcervúci plač rodičov. Na parkovisku spoločnosti, kde otec pracuje, zostala malá Agnes v aute. Otec auto zaparkoval v domnienke, že ju už odviezol príbuzným a odišiel do práce.

Strelci alebo pechotní ostreľovači sa pohybujú po celej frontovej línii, hľadajú ruského nepriateľa (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Taliansky denník Il Gazzettino informoval o dráme, ktorá sa stala neďaleko Benátok. Obaja rodičia boli z miesta činu prevezení do nemocnice v obrovskom šoku a s plačom. Podľa dostupných informácií to mala byť chvíľková nepozornosť a výpadok. Dievčatko zabudol otec, ktorý ju mal na starosť. Takto dievčatko bolo zavreté neuveriteľných päť hodín. Zamknutú Agnes v aute si mali všimnúť až zhrození kolegovia, ktorí prechádzali cez parkovisko. Tí podľa slov polície zavolali aj rýchlu zdravotnú službu.

Záchranné zložky, ktoré prišli na miesto činu ale ani po niekoľkých pokusoch o resuscitáciu a presun na najbližšiu pohotovosť už dievčatku nedokázali pomôcť a museli konštatovať smrť. Svedkovia dokonca pre talianske média opísali, ako zúfalý otec pri aute kričal meno dievčatka.

Podľa polície ju mal otec odviezť k príbuzným, ktorí sa o dievčatko starajú, kým on by sa vrátil do práce. Dievčatko ale spalo v autosedačke na zadných sedadlách a otec si túto skutočnosť neuvedomil, domnieval sa, že ju už odviezol a odišiel do práce. Horúčavy, ktoré v týchto dňoch ale trápia celé Taliansko a teploty, ktoré atakujú až 40 stupňov Celzia boli pre malú Agnes žiaľ smrteľné.

Viac o téme: TalianskoBenátkyAutoZabudnuté dieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu