Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Otec roka: Malého synčeka nechal v rozpálenom aute! On si zatiaľ užíval s prostitútkou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

HAGEN - Všímavý okoloidúci objavil malého chlapca v uzamknutom aute v nemeckom meste Hagen počas vysokých teplôt. Otec dieťaťa sa medzitým zabával.

Otec (33) nechal svojho trojročného syna vo svojom rozpálenom aute, zatiaľ čo navštívil prostitútku. Polícia zistila, že dieťa sa silne potilo v detskej sedačke na zadnom sedadle zaparkovaného auta v pondelok večer po tom, čo ho upozornil okoloidúci, uviedli policajti.

archívne video

Muž sa vozil po Malackách, nafúkal takmer 5 promile (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Pred príchodom polície sa malému chlapcovi podarilo na žiadosť okoloidúceho zvnútra otvoriť dvere a ten mu dal vodu. Záchranná služba bola zalarmovaná a zistila, že chlapec má zvýšenú telesnú teplotu a prvé príznaky dehydratácie. Trojročného chlapca následne previezli do nemocnice. Podľa nemeckej meteorologickej služby bola vonkajšia teplota v čase incidentu 26 stupňov.

Vyšetrovanie proti otcovi

Matka, ktorú o udalosti informovali v nemocnici, nechápala správanie otca a zdôraznila, že niečo také by od neho nečakala. Otec sa do auta vrátil až po viac ako hodine po zásahu. Uviedol, že krátko navštívil kamaráta, aby si požičal peniaze a porozprával sa s ním. Vyšetrovanie však odhalilo jeho klamstvo a vysvitlo, že navštívil prostitútku.

Polícia podala na otca trestné oznámenie pre porušenie povinnosti starostlivosti a výchovy a pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. Informovaný bol aj úrad starostlivosti o mládež.

Viac o téme: DieťaHorúčavyRozpálené autoOtec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu