Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Okoloidúci v Bratislave neverili vlastným očiam! Dvojica si pred ich zrakmi užívala súlož na Kamennom námestí!

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Okoloidúcim sa v hlavnom meste počas uplynulého víkendu naskytol šokujúci pohľad. Bratislavskí policajti boli na základe telefonických oznámení od občanov vyslaní k dvom prípadom nevhodného a pohoršujúceho správania sa osôb na verejnosti. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

V prvom prípade boli policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I vyslaní v piatok krátko po 20.00 h na Kamenné námestie k blízkosti obchodného domu, kde na trávniku malo dochádzať k súloži muža a ženy. „Policajti hodnovernosť tohto oznámenia na mieste preverili a potvrdili, pričom na uvedenom mieste, v prítomnosti väčšieho množstva okoloidúcich obmedzili na osobnej slobode 48-ročného muža a 34-ročnú ženu,“ uviedol hovorca. Tí boli následne eskortovaní na policajné oddelenie, kde im bolo po vykonaní potrebných zákonných úkonov vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva.

Muž pri Štrkoveckom jazere onanoval

Nasledujúci deň policajti zasahovali v areáli Štrkoveckého jazera v mestskej časti Ružinov, kde sa mal dopúšťať 51-ročný občan Ukrajiny nevhodného a pohoršujúceho správania. "Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a keďže javil známky požitia alkoholu, podrobili ho dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s výsledkom 1,71 promile," dodal Szeiff. Po vykonaní potrebných úkonov skončil v cele policajného zaistenia. Tiež čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva.

Viac o téme: Sex na verejnostiKamenné námestieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu