Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Desivé VIDEO: Dovolenka pri mori sa zmenila na peklo, Dianu (†20) zmietla silná vlna, nikto im nepomohol!

Mladú ženu strhla silná vlna rovno do rozbúreného mora, dodnes sa ju záchranárom nepodarilo nájsť
Mladú ženu strhla silná vlna rovno do rozbúreného mora, dodnes sa ju záchranárom nepodarilo nájsť (Zdroj: X/@news_az)

SOČI – Pri tragickom incidente, ktorý sa stal v nedeľu 16.6. v ruskom meste Soči zomrela mladá žena, iba 20-ročná Diana. Tá mala byť s priateľom prvýkrát pri mori. Obaja podcenili silu morských vĺn a nepriaznivé počasie.

Video, ktoré sa rozšírilo na sociálnych sieťach dokazuje, ako sa mladá žena s priateľom drží za ruku a užívajú si morské vlny, ktoré im narážajú do nôh. Už o chvíľu ale vlny zosilneli a zatiaľ čo mužovi sa podarilo vyslobodiť, po žene zrazu niet ani stopy. Silný prúd ju strhol rovno do rozbúreného mora, informoval Free Press Journal.

Beseda s tvorcami a hercami filmu Ružové sny (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

Až do konca videa je zrejmé, že muž sa ženu ešte pokúšal nájsť a vrhal sa napriek sile vĺn opäť do mora. Podľa dostupných informácii sa ale ženu záchranárom dodnes nepodarilo nájsť. Po Diane pátral rozsiahly záchranný tím niekoľko dní, no bezúspešne.

V čase keď dvojica kráčala popri mori platili v tejto oblasti varovania pred silnými búrkami. Podľa sestry mladej ženy a svedkov, bola pláž ale napriek varovaniam otvorená. Prípad je o to smutnejší, že ľudia, ktorí dvojicu sledovali z diaľky si namiesto pomoci natáčali celú nešťastnú udalosť na mobilný telefón, dodali ruské média.

Viac o téme: DovolenkaBúrkaRuskoSoči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu