Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Rodinná dovolenka sa skončila obrovskou tragédiou: Iba 6-ročné dievča zabila táto nevinná detská hra!

(Zdroj: Getty Images, Pixabay)

MAINE– Nevinná detská hra medzi dvoma súrodencami na dovolenke sa skončila tragédiou. Po zranení s bedmintonovou raketou zomrelo iba šesťročné dievča. Zúfalí rodičia poslali svetu dojímaví odkaz.

Oddelenie verejnej bezpečnosti v Maine informovalo, že Lucy Morganová sa na dovolenke v Štokholme v štáte New Jersey hrala so svojím starším bratom pred domom. Nešťastný incident sa stal 1. júna pri hre, keď sa z bedmintonovej rakety náhle uvoľnila jej časť, informovalo ABC News. „Vyšetrovatelia zistili, že z bedmintonovej rakety sa uvoľnila hliníková časť v ráme. Tá zasiahla dievča do hlavy a prerazila jej lebku,“ upresnili v tlačovej správe.

Podľa slov otca, pastora, sa mala časť rakety uvoľniť pri švihu smerom nadol a uvoľnený ostrý kus spôsobil ich dcére fatálne poranenie. Napriek rýchlemu zásahu rýchlej zdravotníckej služby a leteckému prevozu do nemocnice v Sanforde ale Lucy už nedokázali pomôcť a po štyroch dňoch v nemocnici zomrela. „Je toho oveľa viac, čo treba povedať, ľudia, ktorým treba poďakovať, a slzy, ktoré treba preplakať,“ dodal Jesse Morgan, otec malej Lucy. Pre miestne médiá uviedol, aby rodičia „viac objímali svoje deti.“ Dodal, že ich srdcia sú zlomené a prežívajú obrovský smútok.

Viac o téme: DovolenkaZranenieMaineLucy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu