Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Topolánkova dcéra: Otec by sa mal kontrolovať

Český premiér Mirek Topolánek
Český premiér Mirek Topolánek (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Dcéra českého premiéra Mirka Topolánka, ktorý tento rok odišiel od rodiny k priateľke, s ktorou má dieťa, je na svojho otca nahnevaná. Tvrdí, že otec sa o ňu v poslednej dobe vôbec nezaujíma a stretáva sa iba s jej bratom.

"Z jeho strany nie je žiadna snaha, takže sa to nemôže nikam vyvíjať," povedala Jana Topolánková v rozhovore pre český internetový server iDnes.cz. Na otázky o otcovi odpovedá často vyhýbavo, napríklad "Už má inú rodinu" alebo "To je už uzavretá kapitola".

"U nás to bolo rýchle, ani sme žiadnu krízu nestihli zaznamenať," hovorí Jana o rozchode svojich rodičov. Vyhýbavo odpovedá aj na otázku, či majú ľudia, ktorí si už nerozumejú, zostávať spolu kvôli deťom: "To neviem posúdiť, ja som sa do takej situácie nedostala, naši rodičia vždy vychádzali dobre, žiadne konflikty tam neboli. Ale viem si predstaviť, že v rodine, kde sa rodičia iba hádajú, dieťa tiež trpí. Vtedy je možno lepšie sa rozísť."

Na otázku, či sú politici príliš vulgárni, dcéra českého premiéra reagovala: "Áno. A hlavne otec by sa mal kontrolovať."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu