Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Lásku mačiek si získate aj cez žalúdok: Pozor však na mýtus, ktorý im môže vážne ublížiť! TOTO nikdy nerobte

Janka Hospodárová a Robo Schemmer
Janka Hospodárová a Robo Schemmer (Zdroj: Tomáš Hambálek)

BRATISLAVA - Nádherné prenikavé oči, pružné telo, krásna a elegantná chôdza, nezávislosť a osobnosť. Nehovoríme však o žiadnej supermodelke, našou témou sú dnes mačky. A tie sú v jedle veľmi vyberavé. Ako im teda ulahodiť?

Mačky sú labužníčky a máločo im chutí. Zásadou pri ich kŕmení je to, že prístup k strave by mali mať počas celého dňa. Rozhodujúce sú granulky, čo je základ stravy. Špeciálnu stravu potrebujú kastrované mačky, ktoré zvyknú viac priberať a viac by mali aj piť. Čím kvalitnejšiu, pestrejšiu a chutnejšiu stravu im podáme, tým lepšie puto si nimi vieme vybudovať. Na výber máme nielen granule, ale aj pasty, kapsičky, polievky, želé a drinčíky. Ak si však myslíte, že mačky potrebujú kravské mlieko, ste na omyle. Mačka nedokáže stráviť laktózu a kravské mlieko im spôsobuje zažívacie ťažkosti. Takže ak mlieko, tak bez laktózy. Vo videu sa dozviete aj to, ako im možno zatraktívniť pitie, keďže nie veľmi majú radi stojacu vodu.

Viac informácií sa už dozviete z relácie SuperZverinec, v ktorej Janka Hospodárová vyspovedala Roba Schemmera, manažéra Super zoo.
A sledujte nás aj na Facebooku, kde prebieha súťaž o poukážku v hodnote 50.- eur na nákup čohokoľvek v Super zoo pre vašich domácich miláčikov.
Ak chcete vedieť viac alebo sa čokoľvek poradiť, svoje otázky môžete písať na mail: supezverinec@topky.sk, radi vám na ne zodpovieme.

Lásku mačiek si získate aj cez žalúdok: Pozor však na mýtus, ktorý im môže vážne ublížiť! TOTO nikdy nerobte (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: StravaMačkySuperZverinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu