Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Zayn z One Direction ZNIČENÝ zo straty kolegu: ODKLADÁ plánované turné!

Zayn Malik
Zayn Malik (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britský spevák Zayn Malik v reakcii na úmrtie bývalého kolegu z kapely One Direction Liama ​​Payna odkladá koncertnú šnúru po Spojených štátoch. Tá mala začať už v stredu 23. októbra v kalifornskom San Franciscu. Payne bol v stredu 16. októbra nájdený mŕtvy v hoteli v argentínskom Buenos Aires. Mal 31 rokov.

„Vzhľadom na zdrvujúcu stratu, ktorú som tento týždeň utrpel, som sa rozhodol odložiť americkú časť turné Stairway to the Sky,“ napísal interpret na sociálnu sieť X. Termíny podľa neho budú preložené na január a zverejnené v najbližších dňoch. „Vaše vstupenky zostávajú v platnosti aj na nové termíny. Mám vás všetkých rád a ďakujem za pochopenie,“ dodal.

Liam Payne a Zayn Malik tvorili spoločne s Harrym Stylesom, Niallom Horanom a Louisom Tomlinsonom svojho času celosvetovo populárnu skupinu One Direction. Sláva kapely sa začala šíriť po jej účasti v britskej verzii hudobnej súťaže X Factor v roku 2010, ale už v roku 2016 sa zoskupenie rozpadlo a jeho jednotliví členovia sa venovali sólovým kariéram a ďalším projektom. Harry Styles získal tri ocenenia Grammy.

Podľa argentínskych médií bol Payne v Buenos Aires navštíviť koncert bývalého kolegu Nialla Horana.

Viac o téme: Zayn MalikLiam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu