Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Bývalá asistentka Kanyeho Westa (47) ŠOKUJE: Biance (29) napísal, že chce SEX s JEJ MAMOU!

Raper Kanye West Zobraziť galériu (3)
Raper Kanye West (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini)

LOS ANGELES - S Kanyem Westom (47) sa v posledných rokoch spájalo mnoho škandálov. Tie sa týkali predovšetkým outfitov, ktoré spolu s Biancou Censori (29) nosili na verejnosti. Aktuálne má však raper na krku žalobu od bývalej asistentky... A tá prezradila, že vraj chcel hudobník sex s mamou svojej manželky!

Bývalá asistentka žalovala Kanyeho Westa za údajné sexuálne obťažovanie a prenasledovanie v čase, kedy pre neho pracovala v rokoch 2021 a 2022. Tú podala v júni tohto roka, no v piatok večer ju aktualizovala a podala 88 stranovú žalobu. V tej okrem iného Lauren Pisciotta odhaľuje aj šokujúce chúťky slávneho rapera. 

Kanye West a Bianca Censori
Zobraziť galériu (3)
Kanye West a Bianca Censori  (Zdroj: Profimedia)

Vraj svojej manželke Biance Censori povedal, že by chcel sex s jej matkou, zatiaľ čo ona by ich pozorovala. Kanye vraj svojej bývalej asistentke dokonca 22. septembra 2022 poslal screenshot jeho konverzácie s Biancou. V tej sa vraj písalo: „Chcem oš*kať tvoju mamu. Než odíde.“ V tom čase bola Biancina mama na návšteve v Los Angeles. 

Keď Alexandru Censori v pondelok stretli v uliciach austrálskeho Melbournu novinári z Daily Mail, odmietla posledné obvinenia týkajúce sa jej zaťa komentovať a požiadala novinárov o súkromie. 

Alexandra Censori
Zobraziť galériu (3)
Alexandra Censori  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu