Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Slávny herec podal po 28 rokoch žiadosť o rozvod: Manželke vyčíta násilie a samovraždu ich syna!

Michael Madsen Zobraziť galériu (2)
Michael Madsen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Manželstvo Michaela Madsena (66) a jeho dlhoročnej partnerky DeAnne sa v posledných mesiacoch zmenilo na otvorenú vojnu. Dvojica sa navzájom obviňuje z domáceho násilia a známy herec najnovšie podal žiadosť o rozvod, v ktorej tvrdí, že spávanie jeho manželky prispelo k tomu, že ich syn Hudson pred dvoma rokmi spáchal samovraždu.

Počas minulého mesiaca sme vás informovali o tom, že slávneho herca zatkla polícia za domáce násilie. Svoju manželku mal vtedy sotiť a vyhodiť z domu. Celý prípad však po pár týždňoch súd uzavrel s tým, že neexistovalo dostatok dôkazov.

Z násilného správania však najnovšie obvinil Madsen svoju manželku. V rozvodových papieroch, ktoré predložil súdu totiž tvrdí, že má dlhodobý problém s alkoholom a tieto problémy vyústili do problémov, kvôli ktorým skončil minulý mesiac za mrežami.

Okrem toho uviedol aj to, že dvojica spolu nežije už od januára 2022. Práve vtedy zasiahla ich rodinu obrovská tragédia, pri ktorej si ich syn Hudson siahol na život. V súdnych dokumentoch, ktoré zverejnil TMZ herec uviedol, že k tejto tragédii prispela aj samotná DeAnna a jej problémy. 

Madsen ďalej uviedol, že jej násilnému správaniu bol vystavený dlhé roky a preto požaduje zákaz priblíženia. Dlhoročné manželstvo tak zrejme už čoskoro skončí, avšak po posledných vzájomných obvineniach to vyzerá tak, že sa ich rozvod zmení na otvorenú vojnu. 

DeAnna Madsen, Michael Madsen
Zobraziť galériu (2)
DeAnna Madsen, Michael Madsen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Michael Madsen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu