Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Hollywoodsky herec v rukách POLÍCIE: Zatkli ho za domáce násilie... TOTO urobil svojej žene!

Michael Madsen Zobraziť galériu (2)
Michael Madsen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americký herec Michael Madsen (66), známy predovšetkým z Tarantinových filmov, si poriadne zavaril. Ako informujú zahraničné médiá, zatkla ho polícia za domáce násilie. Toto vraj urobil svojej manželke DeAnne (64)!

Hviezda filmu Kill Bill si vyrobila poriadne problémy. Ako informuje The Guardian, herca Michaela Madsena zatkla polícia kvôli domácemu násiliu. Oddelenie šerifa okresu Los Angeles potvrdilo, že v sobotu krátku po polnoci prijali telefonát od ženy, ktorá tvrdila, že "jej manžel ju sotil a vymkol z domu." Neskôr sa potvrdilo, že ide o hercovu manželku De Annu Madsen. 

66-ročného herca prepustili z väzby na kauciu vo výške 20 tisíc dolárov. „Bola to nezhoda medzi Michaelom a jeho manželkou, ktorá sa, dúfame, vyrieši pre nich oboch pozitívne,“ vyjadril sa pre Variety zástupca Madsena. Nie je to pritom prvýkrát, čo Madsen skončil za mrežami. V roku 2012 skončil vo väzení dokonca dvakrát v priebehu jedného týždňa. 

Vtedy ho obvinili zo zločinu ohrozovania dieťaťa. Dôvodom bol konflikt medzi nim a jeho synom. Muži zákona vtedy informovali, že herec bol opitý a jeho syna našli zraneného, no nepotreboval lekárske ošetrenie. Michael vtedy tvrdil, že ide o veľké nedorozumenie a synovi našiel doma marihuanu, preto sa pohádali. 

Hollywoodsky herec v rukách
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Michael Madsen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu