Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

STRACH o Carmen Geiss (59): Problémy uprostred natáčania... Skončila v NEMOCNICI!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (3)
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram CG)

VIEDEŇ - Carmen Geiss (59) je známa svojím temperamentom a neutíchajúcou energiou. Aktuálne však musela výrazne spomaliť. Zdravotné problémy ju totiž pripútali na lôžko. Zverejnila FOTO priamo z nemocnice!

Galéria: Geissenovci na Slovensku:

Carmen Geiss o svojich problémoch informovala fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Už utrápené foto z nemocničného lôžka mnohých vystrašilo. No a pod ňou vysvetlila, aké nepríjemnosti ju trápia. „Milovaní, dnes sa budem hlásiť z nemocnice. Pred pár dňami mi diagnostikovali pankreatitídu,“ uviedla na svojom profile. 

Carmen Geiss na Slovensku
Zobraziť galériu (3)
Carmen Geiss na Slovensku  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bola vraj práve uprostred natáčania v Rakúsku, keď sa jej stav náhle zhoršil a skončila v nemocnici. „Našťastie sa to podarilo identifikovať včas a liečba zabrala. Starotlivosť tu v nemocnici Milosrdných bratov Viedeň je vynikajúca a ja som za ňu veľmi vďačná. Už sa cítim oveľa lepšie a som taká šťastná, že všetko dobre dopadlo,“ priznala Carmen. 

Táto skúsenosť jej vraj opäť ukázala, aké dôležité je starať sa o svoje zdravie a chodiť na pravidelné preventívne prehliadky. „Zdravie je najcennejšia komodita, ktorú máme a vždy by malo byť našou prioritou. Starajte sa o seba a svojich blízkych - rodina a zdravie sú najdôležitejšie na svete,“ dodala. Prajeme skoré zotavenie! 

Viac o téme: Carmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu