Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Brad Pitt na festivale v Benátkach s NOVOU láskou: Angeline sa vyhol len tak-tak!

Brad Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (2)
Brad Pitt a Angelina Jolie (Zdroj: SITA a Profimedia)

BENÁTKY - V stredu 28. augusta odštartoval v Benátkach 81. ročník tradičného Medzinárodného filmového festivalu a potrvá až do soboty 7. septembra. Do Talianska už dorazilo mnoho významných osobností. Medzi nimi aj Brad Pitt, ktorý prišiel so svojou novou láskou Ines de Ramon. No a Angeline sa zaľúbený párik vyhol len tak-tak!

Benátsky filmový festival je jednou z najprestížnejších udalostí svetovej kinematografie. Cieľom festivalu je oslavovať a podporovať filmové umenie v medzinárodnom meradle a ponúkať priestor na prezentáciu tvorcov, hercov a ďalších filmových profesionálov. Od stredy sú premiéry počinov v plnom prúde. Udalosť, samozrejme, nevynechali ani mnohé významné osobnosti. Do Benátok dorazil aj hollywoodsky herec Brad Pitt, ktorý bol pred premiérou svojho nového akčného komediálneho filmu Wolfs, v ktorom si zahral po boku Georgea Clooneyho, vo výbornej nálade.

Prišiel so svojou novou priateľkou Ines De Ramon. Dvojica očarila všetkých prítomných a bolo doslova výnimočné vidieť ako herec prejavuje nežnosti k svojej láske. Keďže sa na festivale nachádzala aj jeho exmanželka Angelina Jolie, ktorá sa zúčastnila na premiére snímky Maria, organizátori museli prijať špeciálne opatrenia, aby sa vôbec nestretli. V nedávnom rozhovore pre magazín Vanity Fair umelecký riaditeľ festivalu Alberto Barbera uviedol, že festival venoval mimoriadnu pozornosť tomu, aby sa premietania filmov týchto celebrít na časovom rozvrhu neprekrývali.

„Angelina bude na festivale prvý deň, vo štvrtok 29. augusta a hneď po tom odíde spolu s režisérom Pablom Larraínom na festival Telluride v Colorade,“ povedal Barbera. „Brad príde až v sobotu do Benátok. Neexistuje teda možnosť, že by sa na ostrove Lido mohli stretnúť,“ dodal. A tak mohol Brad s pokojim na duši rozdávať úsmevy na všetky strany bez toho, aby myslel na to, že niekde môže stretnúť svoju ex. Pitt a Jolie totiž vedú stále súdne spory.

Brad Pitt s partnerkou v sobotu dorazili do Benátok
Zobraziť galériu (2)
Brad Pitt s partnerkou v sobotu dorazili do Benátok  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittInes de Ramon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu