Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Odvážny outfit na festivale v Benátkach: Zahalená od hlavy po päty, ale... Aj tak ukazovala HOLÉ PRSIA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

BENÁTKY - V stredu 28. augusta odštartoval v Benátkach 81. ročník tradičného Medzinárodného filmového festivalu a potrvá až do soboty 7. septembra. Premiéry sú tak v plnom prúde a každá z nich je prehliadkou zaujímavých outfitov. Jeden taký predviedla aj modelka Benedetta Casalucci. Zahalená bola síce od hlavy po päty, ale... Aj tak ukazovala holé prsia!

Filmový festival v Benátkach je v plnom prúde a každý deň je nabitý zaujímavými filmovými premiérami. Vo štvrtok divákom a porote predstavili argentínsku športovú drámu El Jockey. A podobne, ako to býva pri všetkých premiérach, ani túto si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych či menej známych hostí. 

Novinku si prišla vychutnať aj talianska modelka Benedetta Casaluci, ktorá sa po červenom koberci prešla v dlhej čiernej róbe. Zdanlivo jednoduchý kúsok, zdobený kamienkami v oblasti krku a pásu, však toho odhaľoval pomerne veľa. Látka bola totiž veľmi jemná a priesvitná - prítomným fotografom sa tak naskytol pohľad nielen na modelkine nohavičke, ale aj úplne holé prsia, ktoré jej kompletne presvitali! 

Odvážny outfit na festivale
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Benedetta CasalucciFF Benátky 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu