Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dojatá Angelina Jolie: Za svoj nový film si vyslúžila obrovské uznanie… Neudržala slzy!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach sa už tradične zišli mnohé slávne mená svetového filmu, medzi ktorými nechýbala ani Angelina Jolie (49). Tá sa zúčastnila premiéry filmu Maria, v ktorom si zahrala hlavnú postavu. Po premiére sa hviezdnej herečke ušiel niekoľko minútový potlesk, pri ktorom Jolie neudržala slzy.

Medzinárodný filmový festival v Benátkach sa začal v stredu a bude trvať až do budúcej soboty. Počas neho sa v premiére objaví množstvo očakávaných filmov a jeden z nich už má slávnostné premietanie za sebou.

Očakávaný film Maria, ktorý mapuje život jednej z najslávnejších operných speváčok 20. storočia Marie Callas, mal premiéru vo štvrtok a fanúšikovia si ho budú môcť pozrieť v najbližších mesiacoch na streamovacej platforme Netflix.

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie  (Zdroj: SITA)

Hlavnú úlohu si zahrala Angelina Jolie, ktorá sa tak samozrejme objavila aj v Benátkach. Po premietaní si vyslúžila 8-minútové standing ovation, po ktorom neudržala slzy. Videá jej emotívnej reakcie začali takmer okamžite kolovať sociálnymi sieťami a mnohých jej fanúšikov úprimne dojali. 

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu