Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Hviezdny spevák neveril vlastným očiam: Musel prerušiť šou… V hľadisku mal neznámy muž napadnúť fanúšičku!

Scotty McCreery Zobraziť galériu (3)
Scotty McCreery (Zdroj: SITA)

PUEBLO - Toto na svojom koncerte zrejme ešte nenažil. Americký spevák Scotty McCreery (30) musel počas koncertu v meste Pueblo prerušiť svoju šou, pretože priamo pred jeho očami jeden z fanúšikov udrel ženu, čo sa mu samozrejme nepáčilo a útočníka nechal vyviesť.

Scotty McCreery sa preslávil hlavne svojím víťazstvom v speváckej súťaži American Idol, ktoré dosiahol v roku 2011. Následne rozbehol svoju hudobnú kariéru naplno a na svojom konte má viacero známych hitov.

Počas víkendu však na svojom koncerte zažil veľmi nepríjemnú situáciu. Jeden z fanúšikov, ktorí prišli na jeho vystúpenie, totiž priamo pred ním podľa jeho slov udrel ženu. Následne muža odviedla ochranka a šou sa pre neho skončila. Celú situáciu pre magazín People opísala aj jedna z návštevníčok, ktorej video videlo už množstvo ľudí.

„Scotty hovoril o obľúbenej pesničke svojej manželky. Keď začal spievať, tak si všimol muža, ktorý mal udrieť ženu. Vtedy svoju šou prerušil a útočníka vyviedla ochranka," povedala fanúšička, ktorej video zverejnil magazín People.

Scotty McCreery
Zobraziť galériu (3)
Scotty McCreery  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Scotty McCreery
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu