Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

ŠKANDÁL v kráľovskej rodine: Syn princeznej v rukách POLÍCIE... Fyzicky napadol dievča (20)!

Marius Borg Høiby Zobraziť galériu (3)
Marius Borg Høiby (Zdroj: Profimedia)

OSLO - Nórska kráľovská rodina rieši obrovský škandál. Syn korunnej princeznej Mette-Marit, 27-ročný Marius Borg Høiby skončil v rukách polície. Podľa miestnych médií mal napadnúť dievča (20). To skončilo v nemocnici!

Podľa nórskeho denníka Se og Hør malo k incidentu dôjsť v nedeľu v noci v byte v oslovskej štvrti Frogner. Tam údajne najstarší syn korunnej princeznej Mette-Marit "psychicky a fyzicky" napadol asi 20-ročné dievča. To po hrôze z bytu ušlo, zavolalo na políciu a všetko nahlásilo. Muži zákona následne prišli na miesto činu a našli zničený byt. 

Identitu napadnutého dievčaťa polícia nezverejnila, no isté je, že nešlo o Mariusovu oficiálnu partnerku, surfistku Rebeccu Helberg Arnsten. Dievča bolo po útoku prevezené do nemocnice, kde jej bol diagnostikovaný otras mozgu a syn korunnej princeznej putoval do väzby. „Osoba bola zatknutá a obvinená z ublíženia na zdraví a neskôr prepustená z väzby,“ uviedla polícia. 

Mladík je najstarším potomkom korunnej princeznej Mette-Marit a vyženeným synom nórskeho korunného princa Kaakona. Ten sa na margo incidentu vyjadril nasledovne: „Ide o vážnu vec, keď je v tom polícia zapojená do takej miery, ale neprisluši mi hovoriť o detailoch prípadu.“

Marius Borg Høiby
Zobraziť galériu (3)
Marius Borg Høiby  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mette-MaritMarius Borg Høiby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu