Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

Manželstvo JLo a Bena Afflecka sa začalo rozpadať poriadne skoro: Problémy prišli už počas medových týždňov!

Ben Affleck, Jennifer Lopez Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck, Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pred dvoma rokmi to vyzeralo tak, že Jennifer Lopez a Ben Affleck konečne našli šťastie v láske. Tá však z ich vzťahu vyprchala expresne rýchlo a podľa najnovších správ sa mali obrovské problém objaviť už počas medových týždňov.

Počas včerajšieho dňa sa potvrdili špekulácie o rozpade jedného z najslávnejších manželstiev sveta. Jennifer Lopez totiž mala dôjsť trpezlivosť a súdu doručila žiadosť o rozvod, ktorá prišla 2 roky po ich svadbe.

Po týchto správach sa okamžite začali objavovať informácie o tom, čo sa vlastne medzi dvojicou v posledných mesiacoch dialo. Podľa zdrojov z ich okolia, ktoré citoval Page Six, sa však ich problémy začali oveľa skôr.

„Všetko sa začalo už počas medových týždňov. Bol nešťastný z toho, že ich všade prenasledujú paparazzi. Ona je medzinárodná superstar a on sa tváril, že ho prekvapilo, že im je niekto neustále v pätách. Počas toho, čo malo byť najšťastnejšie obdobie ich života, spolu takmer vôbec nehovorili. Tváril sa, že sa zmenil, avšak vydržalo mu to veľmi krátko," uviedol zdroj. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Lopez a Ben Affleck  (Zdroj: Profimedia)

 
Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu